Kırıkkale apart fiyatları 2021 Kırıkkale'de kiralık daire ve özel yurt ücretleri ne kadar?

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanması sonrasında Kırıkkale Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler kiralık daire, özel yurt ve apart fiyatları konusunda araştırmalarına başladı. Peki, Kırıkkale’de apart fiyatları ne kadar kaç TL?

2021 YKS tercih sonuçlarının açıklanması sonrasında Kırıkkale Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler Yaşihan/Yenişehir’de bulunan kiralık daire, özel yurt ve apart fiyatlarını araştırıyor. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının 31 Ağustos 2021 Salı gününde açıklanması ile öğrenciler ve veliler fiyat araştırması gerçekleştiriyor.

KYK Yurt Ücreti Ne Kadar?

2021 yılında KYK yurt ücretleri, 2020-2021 eğitim yılında aylık en az 200 TL olacaktır. Ancak yeni yapılan ve görece diğer yurtlardan daha iyi imkanları bulunan bazı devlet yurtlarının ücretleri 200-340 TL arası değişmektedir. Yurda kayıt esnasında öğrenciler 1 aylık depozito vermek zorundadır.

Son gelen haberler doğrultusunda; kiralarda %50 kadar bir artış yaşandığı ve bununda fiyatlara yüksek miktarda yansıdığı söylendi. Daha öncesinde 1000 lira civarında olan kiralık daire fiyatlarının 1700-1800 lira seviyelerinde olduğu belirlendi.

Kırıkkale’de şu anda apart fiyatları 850 TL’den başlamaktadır.

Kırıkkale apart fiyatları 2021 Kırıkkale'de kiralık daire ve özel yurt ücretleri ne kadar? ile ilgili etiketler Kırıkkale Apart Fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.