Kırgın Çiçekler 27 Şubat yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kemal Eylül'ü vuracak mı?

Kırgın Çiçekler 27 Şubat yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Yeni bölümde 'Kemal Eylül'ü vuracak mı?' sorusu yanıt bulacak. Kemal eylül'ü ormanlık alanda infaz etmeye kalkıyor. Kırgın Çiçekler'de Eylül'ün ölüp ölmeyeceği yeni bölümde belli olacak. Kırgın Çiçekler yeni bölüm ve son bölüm özeti haber detayda....

Kırgın Çiçekler 27 Şubat yeni bölüm fragmanında Eylül namlunun ucunda kalacak. Kırgın Çiçekler son bölümde Kemal tarafından kaçırılan Eylül, ormanlık alana kaçacak ve Kemal Eylül'ü ormanda infaz etmeyi planlıyor. Songül’ün Güney ile evlenmesi herkesi mutlu ederken Eylül’ün ölüp ölmeyeceği ise Kırgın Çiçekler 27 Şubat'ta ortaya çıkacak. Pazartesi akşamlarına damga vuran sevilen dizi Kırgın Çiçekler son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında silahların hedefindeki isim olacak. Kemal’in elinden kurtulmak isterken ormanlık alana kaçan Eylül, kendisini araştıran arkadaşlarına izini belli etmeyi başarır. Öte yandan Kırgın Çiçekler son bölümde silahıyla birlikte Eylül’ü peşine düşen Kemal genç kızı ormanlık alanda infaz etmeye çalışacak.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm 27 Şubat pacartesi akşamı yayınlanacak. Kırgın Çiçekler 27 Şubat fragmanında Songül’ün Güney ile evlenmesi babasıyla arasının açılmasına neden olacak. Öte yandan Kemal’in elinden kurtulmaya çalışan Eylül ormanlık alanda Kemal’in infazı ile baş başa kalacak. Arkadaşlarının çığlıkları sayesinde kurtulma imkanı bulan Eylül’ün üvey babasının evinden kaçıp kaçamayacağı ise bu akşam ortaya çıkacak. Kızının ve kendisinin yaşadıklarından bıkan Eylül’ün annesi eline aldığı bıçak ile Kemal’i bıçaklayacak.

krgn_iekler

Kırgın Çiçekler'de Songül babası ile kavga edecek

Kızının Güney ile görüşmesini istemeyen Songül’ün babası önce okulu basarak Güney’i dövmüş ardından da Songül’ü eve kapatarak okulunu değiştirmesi yönünde baskı yapmıştı. Babasının yaptıkları karşısında çaresiz kalan Songül ise Güney ile nikah masasına oturacak. Ardından babasıyla yüzleşen Eylül “Benim senin gibi kızım yok” sözlerinin ardından “Asıl benim senin gibi bir babam yok hiçbir zaman bana gerçek baba olamadın” diyerek gözyaşlarına boğulacak.

Kırgın Çiçekler 73. Bölüm Fragmanı

Kırgın Çiçekler'de Eylül'ün annesi Kemal'i bıçaklıyor

Kızının Kemal tarafından kaçırıldığını bilen Eylül’ün annesi Kemal’e büyük bir ders vermek için plan yapmaya başlayacak. Eve geldiği esnada mutfağa giden Eylül’ün annesi eline aldığı bıçak ile Kemal’i yaralayacak. İkilinin boğuşmasının ardından Kemal’in ölüp ölmeyeceği ise gelecek bölümde ortaya çıkacak. Öte yandan Kemal tarafından çöpe atılan Eylül’ü kurtarmak için harekete geçen arkadaşları genç kıza ulaşmaya çalışacak.

27 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak olan 73. bölümde oldukça önemli gelişmeler yaşanırken Kemal’in cezasını bulması dizinin takipçilerini sevindirecek.

Kırgın Çiçekler 27 Şubat yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kemal Eylül'ü vuracak mı? ile ilgili etiketler kırgın çiçekler 27 şubat kırgın çiçekler son bölüm kırgın çiçekler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.