Kırgın Çiçek 113.final bölümü fragmanı izle!

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler final tarihi belli oldu. ATV'de yayınlanmaya başlayan dizi ilk günden itibaren herkes tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Dün akşam 112. bölümü ile ekranlara Kırgın Çiçekler'de kızların teslim olamaya çalışmaları damga vurdu. Songül'ün hamile olması nedeniyle kızlar onu dışarıda tutmaya çalışsa bile Songül'de onları hapse göndermemek için çabaladı. Fenomen dizinin final tarihi ise 12 Mart'ta yayınlanacak 113.bölümü ile ekranlara veda ediyor. İşte Kırgın Çiçekler 113.bölüm fragmanı izle? Final bölümünde neler olacak Detaylar haberimizde...

Uzun zamandır ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler'de sona gelindi. Televizyonun sevilen dizisi dün akşam 112.bölümü ile izleyicilere heyecanlı zamanlar yaşattı. 12 Mart'ta final yapacak dizinin 113.final bölümü fragmanı ise yayınlandı. Fragmanda Songül'ün çocuğu dünyaya gözlerini açarken, Songül ise hayata gözlerini kapatma sahneleri fragmana damgasını vurdu. 5 yetiştirme yurdunda kalan kızın hikayesi ile başlayarak sonrasında karşılaştıkları zorlukları ve mutlu oldukları anlar ile seyirci tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi. İşte Kırgın Çiçekler 113.final bölümü fragmanı izle! Finalde neler olacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

CICEK

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızlar teslim olacak
Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin orada olmadığı anlaşılır. Kader paniğe kapılarak Yavuz'un yaşadığını iddia eder. Kızlar korku içinde kalır. Ali olayın iç yüzünü öğrenerek, kızları teslim olmaları için ikna eder. Kızlar hamile olduğu için Songül'ü olayın dışında tutarlar. Herkes sevdikleriyle vedalaşırken, Songül'ün kardeşlerini hapse göndermeye niyeti yoktur.

KIRGIN ÇİÇEKLER 113.FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI İZLE!

KIRGIN ÇİÇEKLER

Kırgın Çiçekler, 29 Haziran 2015 tarihinden beri atv'de yayınlanan bir dram, gençlik ve aile dizisidir. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker paylaşmaktadır.

İlk bölümü 29 Haziran 2015 tarihinde yayınlanmıştır. Dizi, 12 Ocak 2016 tarihinde Engelsiz Yaşam Vakfı En İyi Dram ödülünü almıştır.
Eylül 16 yaşında bir genç kızdır. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiştir. Küçük bir gecekondu da annesi Mesude,kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal ile birlikte yaşamaktadır. Eylül Kemal'in tacizine uğrar. Durumu annesine anlatır. Annesi Eylül'e inanmayıp onu yetimhaneye verir. Eylül'ün o günden sonra yetimhane günleri başlar. Eylül'ün kaldığı odadaki 4 kız ile aralarındaki bağ hiç kopmaz.

Dizi 5 kızın hayata karşı mücadelelerini ve anne baba özlemlerini anlatmaktadır.

GÖKÇE AKYILDIZ

30 Ekim 1992 yılında Sinop'ta doğdu. Dört çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğudur.Çocukluk döneminde oyunculuğa olan ilgisini belli eden.Gökçe Akyıldız, İlk olarak 2002 yılında yayınlanan Bir Tutam Baharat filminde Saime karakterini canlandırmış.

Olup sonrasında STV ekranlarında yayınlanan Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut gibi dizilerde yer almıştır.2005 yılında farklı bir çalışma ile Zeynep dizisinde yer almıştır.2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandıran oyuncu.

Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama gibi yapımlarda da kamera karşısına geçmiştir.2011 yılında yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisi ile asıl çıkışını yakalamış ve sonraki süreçte Kötü Yol, Bizim Okul gibi dizilerde yer almıştır.

2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandırmış.Dizi 2014 yılında final yapmıştır. Şimdi ise atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterini canlandırıyor.Ayrıca Lipton reklamında oynamıştır.

110.BÖLÜM ÖZETİ

Cemre, Meral, Songül ve Eylül, Yavuz'u kapının önünde kanlar içinde yatarken görünce şok olurlar. Kader dehşetle aşağı iner. Yavuz ölmüştür. Nazan sesleri duyup dışarı çıkar. Kızlar teslim olmak isteyince Nazan engel olur. Kader'in hapis yatacağını söyleyerek kızları korkutur. Yavuz'un cesedini ortadan kaldırmak için plan yaparlar. Babasının birden ortadan kayboluşuna anlam veremeyen Serkan, Ali'den yardım ister. Kızlar bu sırrı sonsuza kadar saklamak için yemin ederler…

1654155-728xauto

109.BÖLÜM ÖZETİ

Serkan, Nazan'la yüzleşir. Defne, Yavuz'un babaları olduğunu öğrenir. Nazan, Yavuz'un gerçek yüzünü bildiği için korku içindedir. Bütün karşı çıkmalarına rağmen Yavuz evlerine yerleşir. Evi satılmak üzere olan Kader zor durumdadır. Yavuz yardım edeceğini söyleyince adamın iyi niyetli olduğuna inanır. Olaylar kimsenin tahmin edemeyeceği bir noktaya sürüklenince herkes büyük şok yaşar.

ÖZGÜR ÇEVİK

Beş yaşına kadar İstanbul'da büyüyen Çevik; ilkokulu Amasya, ortaokulu Lüleburgaz, liseyi ise Bingöl ve İzmit'te Kocaeli Anadolu Lisesi'nde okudu.

1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak tekrar döndüğü İstanbul'da, eğitimle birlikte müzik çalışmalarına da devam etti. 2007'de mezun oldu.

Çevik 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile tanındı. 2004-2007 yayın döneminde ekrana gelen Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canlandırdı. Avrupa Yakası'nda ise 150. bölüm'de konuk oyuncu olarak katıldı. Manav Özgür karakterini canlandırdı. Kavak Yelleri dizisinde konuk oyuncu olarak kendi ismi ile oynadı. Show TV'de "Gece Sesleri" adlı dizide başrol canlandırdı ve ardından "Balkan Düğünü"nde oynadı.Oyuncu şimdilerde ise Atv'de yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' adlı dizide 'Toprak' rolünde başrol oyuncusudur.

KARİYERİ

Yabancı Damat - Niko Angelopoulos (2004-2007)
Küçük Kıyamet - Konuk Oyuncu (2006)
Kavak Yelleri - Konuk Oyuncu (2008)
Avrupa Yakası - Konuk Oyuncu (2008)
Gece Sesleri - Seyhan Akalın (2008)
Vali - Levent (2009)
Balkan Düğünü - Ömer (2009-2010)
Sensiz Yaşayamam - Serdar (2010)
Mazi Kalbimde Yaradır - Ferit (2011)
Leyla ile Mecnun (dizi) - Konuk Oyuncu (2012)
Evlerden Biri - İskender (2012)
Şubat (dizi) - Ali Poyraz (2013)
Ben de Özledim - (2013)
Saklı Kalan - Onur Cevher (2013)
İtirazım Var - Doktor Tolga (2014)
Kiraz Mevsimi - Derin (Konuk Oyuncu) (2014)
Kırgın Çiçekler - Toprak (2015 - günümüz)

111.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, Nazan'dan şüpheleniyor!

Nazan'a gelen fotoğrafı gören kızlar korku içinde kalır. Sırlarını bilen biri vardır. Kader, Neriman Hanım'dan şüphelenerek onunla yüzleşir. Nazan susması karşılığında şantajcıya istediği parayı verir. Ali, Nazan'ın arabasında kan izlerini görünce, ondan şüphelenmeye başlar. Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin yerinde olmadığı anlaşılır. Paniğe kapılan kızlar, ne yapacaklarını bilememektedir.

Kırgın Çiçek 113.final bölümü fragmanı izle! ile ilgili etiketler kırgın çiçekler 113final bölümü fragmanı izle son bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.