Kim Min-Jae'ye Napoli kancası... Serie A devi Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi için nabız yokluyor

Fenerbahçe'ye sezon başında Beijing Guoan'dan katılan Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae'ye, İtalyan ekibi Napoli talip oldu. İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Napoli'de Kostas Manolas'ın takımdan ayrılması, Kalidou Koulibaly'nin ise hem sakatlık hem de Afrika Kupası'nda görev alması sebebiyle gözünü sarı-lacivertlilerin futbolcusu Kim'e dikti. İtalyan ekibi, Min-Jae transferini gerçekleştirememesi durumunda ise Federico Fazio ve Axel Tuanzebe isimleri üstünde duruyor.

Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Napoli, Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'ye talip... İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Napoli'de Yunan stoper Kostas Manolas'ın takımdan ayrılması, Senegalli yıldız Kalidou Koulibaly'nin ise hem sakatlık hem de Afrika Kupası'nda görev alması sebebiyle rota Kim'e döndü.

Sarı-Lacivertliler'e sezon başında Çin'in Beijing Guoan takımından 3 milyon euroya transfer edilen 25 yaşındaki stoper kısa sürede değerini ikiye katladı. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kim, takımın en değerli parçalarından biri konumunda...

İtalyan ekibi, Min-Jae transferini gerçekleştirememesi durumunda ise Federico Fazio ve Axel Tuanzebe isimleri üstünde duruyor. Kim transferinin gerçekleşmesi Fenerbahçe yönetiminin isteyeceği rakama bağlı.

FENERBAHÇE 20'DE AŞAĞI BIRAKMIYOR

Her ne kadar Kim Min-Jae'nin güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olsa da Ali Koç yönetimi futbolcusunu 20 milyon euroda aşağı satmak istemiyor. Macar stoper Attila Szalai için de bu düzeyde bir transfer teklifi bekleyen Sarı-Lacivertliler, iki yıldızıyla da sezonu tamamlamak istiyor.

Ancak, Napoli kulübü Serie A'da şampiyonluk mücadelesi verdiği için hazır ve tecrübeli bir stopere ihtiyaç duyuyor. Kim'in takımdan ayrılmak istemesi durumunda Napoli'nin cömert bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

Kim Min-Jae'ye Napoli kancası... Serie A devi Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi için nabız yokluyor ile ilgili etiketler Napoli Serie A Fenerbahçe Min-Jae Kim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.