''Kim Milyoner Olmak İster?'' programında eğlenceli anlar! Sorudaki şık kahkahaya boğdu

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ''Kim Milyoner Olmak İster?'' adlı yarışma programının dün ekrana gelen bölümünde yarışmacı Mahbup Reyhan'a sorulan bir soru arasında yer alan şıklar herkesi kahkahaya boğdu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen ''Kim Milyoner Olmak İster?'' adlı yarışma programının dün ekrana gelen bölümünde yarışmacı Mahbup Reyhan'a sorulan bir soru arasında yer alan şıklar ünlü sunucuyu, yarışmacıyı ve izleyenleri kahkahaya boğdu.

KAHKAYA BOĞAN ŞIK!

Yarışmacı Mahbup Reyhan'ın karşısına çıkan soru sosyal medyada gündem oldu. Yarışmacının 8'inci soruda karşısına, "Şu an sizinle hangisi arasındaki kütle çekimi kuvvetinin büyüklüğü daha fazladır?" sorusu çıktı.

''Kim Milyoner Olmak İster?'' programında eğlenceli anlar! Sorudaki şık kahkahaya boğdu

Şıklar arasında ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun da ismi vardı. O şıkkı gören yarışmacı ve İmirzalıoğlu, kahkaha attı. Ünlü sunucu İmirzalıoğlu, "Ben de adımı hiç burada beklemezdim" dedi. Yarışmacı joker hakkını kullanarak soruyu bildi. Doğru cevap ise 'C- Dünya' idi.

''Kim Milyoner Olmak İster?'' programında eğlenceli anlar! Sorudaki şık kahkahaya boğdu - Resim : 2

400 BİN TL'LİK SORUYU AÇTIRDI!

Yarışmacı Mahbup Reyhan, 400 bin TL'lik soruyu da açtırdı ancak doğru seçeneği bilemedi. Mahbup Reyhan, yarışmaya 30 bin TL alarak veda etti.

 

''Kim Milyoner Olmak İster?'' programında eğlenceli anlar! Sorudaki şık kahkahaya boğdu ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.