Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı?

ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, ünlü rapçi Drake ile yasak aşk yaşadığı ve bu nedenle eşi Kanye West ile arasının bozuk olduğu iddialarına cevap verdi. Kim Kardashian, Drake ile arabada sevişti mi? Kim Kardashian eşini arabada mı aldattı? Kim Kardashian eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? Kim Kardashian kimdir? Drake kim? Bu soruların yanıtı haberimizde...

Bir süredir Amerikan dedikodu kanallarında Kim Kardashian ile Drake’in ilişki yaşadığı konuşuluyordu. İki ünlünün Drake’in otomobilinde cinsel ilişkiye girdiği, Drake ile Kanye West arasındaki çekişmenin de bu nedenle başladığı iddiları dile getiriliyordu. Kim Kardashian Drake ile arabada mı sevişti? Kim Kardashian eşini arabada mı aldattı? Kim Kardashian eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? Kim Kardashian kimdir? Drake kim? Merak edilen soruların yanıtlarını bu haberde bulabilirsiniz.

Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı?


ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, ünlü rapçi Drake ile yasak aşk yaşadığı ve bu nedenle eşi Kanye West ile arasının bozuk olduğu iddialarına cevap verdi.

Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? - Resim : 2

Bir süredir Amerikan dedikodu kanallarında Kim Kardashian ile Drake’in ilişki yaşadığı konuşuluyordu. İki ünlünün Drake’in otomobilinde cinsel ilişkiye girdiği, Drake ile Kanye West arasındaki çekişmenin de bu nedenle başladığı iddiları dile getiriliyordu.

Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? - Resim : 3

“BÖYLE BİR ŞEY ASLA OLMADI”

Kim Kardashian, sosyal medyadan “Böyle bir şey asla olmadı. Hikayenin sonu” notunu yazarak iddiaları yalanladı.

Dedikodular, Drake’in ‘In My Feelings’ şarkısında Kiki adında birine gönderme yapmasıyla başladı.

Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? - Resim : 4

EVLERİ YAKIN!

ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın aile arasında lakabının “Kiki” olduğu biliniyor. Ayrıca bu isim, Kardashian’ın KKW adlı makyaj markasına ait bir rujun da adı.

Drake’in şarkı sözleriyle Kim Kardashian’la ilişkiye girdiğini anlattığını iddia eden hayranları, iki ünlünün evinin yakın olmasının da bu birlikteliği kolaylaştırdığını düşünüyor.

Kim Kardashian’ın “Böyle bir şey asla olmadı. Hikayenin sonu” açıklaması, rap şarkıcısı eşi Kanye West’in, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında kavganın kendisini incittiğini ve Drake’i hala sevdiğini söylemesinden kısa bir süre sonrasına denk geldi.

 

 Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? - Resim : 5

KIM KARDASHIAN
Kimberly Noel "Kim" Kardashian, 21 Ekim 1980, Los Angeles doğumlu Amerikalı magazin yıldızıdır.. Baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllıdır. Daha çok sosyal hayatıyla, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlar ile bilinir. Bunların yanı sıra prodüktörlük, modellik, şarkıcılık, aktrislik, stilistlik ve iş kadınlığı faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Kardashian günümüze değin çeşitli parfümler çıkarmıştır, oldukça ünlü dergilere poz verip dergi kapaklarında yer almıştır, konuk oyuncu veya juri üyesi olarak çok sayıda televizyon yapımında rol almıştır[1], Amerikan ABC kanalında yayınlanan Dancing With the Stars (Yıldızlarla Dans) adlı televizyon formatında yarışmıştır. America's Next Top Model (Amerikanın Gelecek/Yeni Top Modeli - Amerika Top Modelini Arıyor) adlı programda konuk jüri üyeliği yapmıştır. Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde, How I Met Your Mother, Beyond the Break, CSI: NY gibi dizilerde rol almıştır. 2010 yılında ise kız kardeşleri Kourtney ve Khloé ile Kardashian Konfidential adında bir otobiyografik kitap yayımlamıştır. Bunların yanı sıra kızkardeşleri ile birlikte D-A-S-H adlı kıyafet butiğini işletmektedir. 2007 yılında Playboy dergisine soyunmuştur. Kardashian 2 Mayıs 2008'de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış ve ayakkabı satış servisini başlatmıştır.

Hayatı
ABD'ye göç eden dördüncü jenerasyonda yer alan ve tanınmış bir aileden gelen Kardashian, Amerika'nın Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde, ünlü merhum hukuk danışmanı ve avukat Robert Kardashian (O. J. Simpson'ın avukatı olarak ünlenip Eylül 2003 tarihinde vefat eden) ile Kris Jenner (d. Houghton)'ın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Babası yarı Osmanlı yarı Rus asıllı bir üçüncü jenerasyon Amerikan Ermenisidir, annesi ise Hollanda ve İskoçya (Büyük Britanya) kökenli bir Amerikalıdır. Baba tarafından büyük-büyükbabası Los Angeles'a Osmanlı İmparatorluğu'ndan (günümüz adıyla Türkiye sınırları içerisinde kalan bölge) göç etmiştir. Kendisi birçok röportajında: "Ben büyük bir Ermeni etkisiyle yetiştirildim. Daima Ermeni öyküleri duyarak, Ermeni geleneksel yemeklerini yiyip bayramlarını kutlayarak büyüdüm." ifadesini belirtmiştir.

Toplamda dokuz kardeşi olan Kardashian'ın iki öz kız kardeşi ve bir öz erkek kardeşi vardır; Kourtney, Khloé ve adını merhum babasından alan Robert. Annesinin daha sonra evlendiği Bruce Jenner'ın önceki evliliğinden olmak üzere üç üvey erkek kardeşi ve bir üvey kız kardeşi vardır; Burton Jenner, Brandon Jenner, televizyon yıldızı Brody Jenner, Casey Jenner. Yanı sıra annesinin 1989'da Robert'tan boşanıp 1991'de evlendiği eski olimpiyat atleti Bruce Jenner'dan olmak üzere iki yarı öz ünlü kız kardeşi vardır; Kendall Jenner ve Kylie Jenner.

Marymount Lisesi'nden mezun olan Kardashian, okulda okuduğu dönem sırasında, babasına ait olan müzik pazarlama firmasında çalışmıştır.

Aktivist kariyeri
Kardashian Ermeni Kırımı konusunda Barack Obama'ya ve devlet yönetimine bu konudaki görüşlerini iletmek için çaba sarfetmiştir. Türkiye'yi soykırım konusunda haksız gördüğünü ilân edip, Türkleri hoş karşılamadığını ve Türkiye'nin boykot edilmesini istediğini belirtmiştir.

İlişkileri
2000'de prodüktör Damon Thomas'la evlenip 2004'te boşandı. Daha sonra R&B sanatçısı Ray J ile çıkmaya başladı. Ray J ile bir seks kasedi ortaya çıktı. Kim Kardashian önce dava açsa da daha sonra Vivid Entertainment'la anlaşıp kasedin haklarını 5 milyon dolara sattı. 2007'de Ray J'den ayrılan Kardashian, Amerikan futbolcusu Reggie Bush ile çıkmaya başladı ancak ayrıldılar. 2010 Ekim'in de ise Michael Copon ile ilişkiye başladı ve bu ilişkisi de kısa sürdü. 2011 Mayıs ayında Kris Humphries ile nişanlanan kardashian'ın 20.5 karatlık nişan yüzüğü çok konuşuldu. 20 Ağustos 2011'de Kris Humphries ile evlenen Kardashian'ın düğünü California Eyaleti’ne bağlı Santa Barbara yakınlarındaki Montecito Kasabası’nda bulunan bir malikanede gerçekleşti. Düğüne, sinema ve müzik dünyasından birçok ünlü isim katılırken, düğünde toplam 440 kişi davetli vardı. Düğünde Vera Wang imzalı fildişi renginde, kabarık etekli, dantel bir gelinlik giyen Kardashian 30 milyon dolar olan düğününün tüm masrafları reklam sponsorları tarafından karşılandı. Kardashian düğün için tek kuruş harcamamasına rağmen düğün fotoğrafları için People Dergisi’yle yaptığı anlaşmayla ayriyetten 17.9 milyon dolar kazanç sağladı. 2012 Nisan ayından beri Kanye West ile beraber olan Kardashian 15 Haziran 2013 günü Cedars-Sinai Medical Hastanesinde kızlarını dünyaya getirir. Çift kızlarına 'North West' adını vermişlerdir. Kim Kardashian Kanye West'ten 5 Aralık 2015'te oğlunu dünyaya getirir. Çift ikinci çocuklarına 'Saint West' adını vermiştir.

Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? - Resim : 6

Diskografi
Tekliler
2012 "Jam (Turn It Up)"

Müzik Klipleri
2011 "Jam (Turn It Up)" Hype Williams

Filmografi
2007: Kim Kardashian: Superstar Pornografik film
2007–günümüz: Keeping Up with the Kardashians (Kardashianlara Ayak Uydurmak) Kendisi olarak
2008: Dancing with the Stars (Yok Böyle Dans formatının Amerikan versiyonu) Kendisi olarak
2008: Acayip Bir Film Calvin'in kız arkadaşı Lisa olarak[10]
2009: CSI: NY Debbie Fallon olarak (1 bölüm)
2009: Vadinin Melekleri Summa Eve olarak
2009: How I Met Your Mother Kendisi olarak (1 bölüm)
2009: Beyond the Break Elle olarak (4 bölüme)
2011: Kourtney and Kim Take New York Kendisi olarak
2014-günümüz : 2 Broke Girls Kendisi olarak (1 bölüm)

 Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? - Resim : 7

DRAKE
Aubrey Drake Graham, 24 Ekim 1986 doğumlu Kanadalı aktör ve müzisyendir. Degrassi: The Next Generation adlı dizide canlandırdığı Jimmy Brooks karakteriyle ün kazandı. Rapçi olarak, Drake sahne adını kullanmaktadır. Haziran 2009'da Lil Wayne'in Young Money Entertainment adlı plak şirketiyle sözleşme yapmadan önce, bu şirket ile yakın ilişkiler içindeydi. Drake'in ilk stüdyo albümü Thank Me Later, 15 Haziran 2010, ikinci stüdyo albümü Take Care 15 Kasım 2011 tarihinde piyasaya sürüldü.İlk iki albümü de Billboard Hot 200 listesine 1 numaradan giriş yaptı ve milyonlar sattı.Drake, Take Care albümü ile 2013 Grammy Ödülleri'nde En İyi Rap Albümü ödülünü kazandı. Take Care albümünü desteklemek için çıktığı Club Paradise Turnesi, dünya çapında 42,000,000 $ hasılat elde ederek 2012 yılının en başarılı hip-hop turnesi oldu. Drake'in son albümü Nothing Was The Same ise 24 Eylül 2013 tarihinde piyasaya sürüldü.Albüm ilk haftasında Amerika'da 658,000 gibi ulaşılması zor bir satış rakamı yakalayarak Billboard Hot 200 listesine 1 numaradan giriş yaptı. Bu albümden çıkan teklileri Started From The Bottom ve Hold On We're Going Home Billboard Hot 100 listesinde ilk beşe girmeyi başardı. .Nothing Was The Same 18 Ekim 2013 itibarıyla tüm dünyada 1,116,000 sattı.

Drake, bugüne kadar dünya çapında yaklaşık 6 milyon albüm sattı.1 Grammy Ödülü, 3 Juno Ödülü, 6 BET Ödülü kazandı. 2012 MTV Video Müzik Ödülleri'nde 5 adaylıkla Rihanna ile birlikte en çok aday gösterilen şarkıcı oldu. HYFR şarkısına çektiği kliple En İyi Hip-Hop Videosu ödülünü kazandı.Drake ayrıca Birçok Billboard rekorunu elinde bulunmaktadır.12 bir numarayla Billboard'ın Hot Rap Songs listesinde en çok 1 numaraya sahip sanatçıdır. Ağustos 2012'de Billboard'ın Hot R&B/Hip-Hop Songs listesinde onuncu 1 numarasına ulaşarak Jay-Z'yi geçti ve rekoru ele geçirdi. Ekim 2013'te Hold On We're Going Home şarkısıyla 11. bir numarasına ulaşarak bu alandaki rekorunu egale etti.

İlk yılları
Aubrey Drake Graham Toronto, Ontario'da; Jerry Lee Lewis ile birlikte çalışan baterist Dennis Graham'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Graham'ın babası Memphis, Tennessee'li bir Afrikalı-Amerikalı iken; annesi Yahudi bir Kanadalı eğitimcidir. Beş yaşındayken anne ve babası ayrılan Graham; Toronto'nun zengin bir mahallesi olan Forest Hill'de annesinin yanında büyüdü. İlköğretimini Forest Hill Public School'da tamamlayan ve liseye Forest Hill Collegiate Institute okulunda başlayan Graham; burada oyunculukla tanıştı,[9] ancak okuldan mezun olamadı. Yazlarını ise Memphis, Tennessee'de babasının yanında geçirdi.

Kariyeri
Oyunculuk
Graham 2001 yılında Degrassi: The Next Generation adlı dizide Jimmy Brooks karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine başladı. Dizide, sınıf arkadaşı tarafından vurulduktan sonra sakat kalan bir basketbol yıldızını canlandırdı. Yapımcıların tüm oyuncu kadrosunu değiştirme kararı almasıyla, dizideki rolünden 2009 yılında ayrıldı.

Müzik
Drake, Şubat 2006'da Room for Improvement adlı ilk mixtape'ini piyasaya sürdü. Bu kayıt, resmî internet sitesinden ve MySpace'inden elde edilebilir hâle getirildi. Mixtape'in başarısının sonucunda bazı mixtape'ler daha çıkarmaya devam etti.

2007 yılında Comeback Season'ı piyasaya çıkardı. Bu kayıt, eleştirel anlamda başarılı oldu ve övgüler topladı. Lil Wayne'in de son kısmında doğaçlama yaptığı "Man of the Year" remixiyle popülerlik kazandı. Drake, ilk single'ının videosu "Replacement Girl"ü 30 Nisan 2007'de BET'de yayınlatarak, herhangi bir plak anlaşması bulunmadığı hâlde bu kanalda video klibi yayınlanan ilk Kanadalı rapçi oldu. 2008'de Heartbreak Drake adlı bir mixtape çıkaran Drake; bu kaydın sağladığı küçük başarının sonucunda arkadaşı Thomashow ile birlikte Thomashow Time adında bir mixtape'e daha imza attı. Lil Wayne ve Young Money üyelerinin yer aldığı So Far Gone, 2009'da piyasaya çıktı.

Drake, kendi albümlerinin yanı sıra birçok sanatçı ile de çalıştı. Lil Wayne, Jay-Z, Kanye West, Nicki Minaj, Trey Songz, Robin Thicke, Little Brother, Mary J. Blige ve Jamie Foxx bunlar arasındadır. Ayrıca Jazz Cartier, Bishop Brigante ve Dr. Dre için de şarkılar yazdı.

4 Temmuz 2009'da Billboard Hot 100 listesine solo şarkısı "Best I Ever Had" ve Young Money Entertainment ekibi ile birlikte kaydettiği "Every Girl" şarkıları ilk on içerisinden girdi. Böylece Drake, aynı haftada iki şarkısı da listede ilk ona giren ikinci şarkıcı oldu. Bu başarıyı daha önce 2001 yılında Nelly Furtado elde etmişti. Furtado'nun solo şarkısı "I'm like a Bird" ve Missy Elliott'a eşlik ettiği "Get Ur Freak On" parçasının remixi aynı hafta listede ilk onun içine girmişti. 29 Haziran 2009'da, Drake'in Young Money Entertainment şirketi ile sözleşme imzaladığı resmî olarak doğrulandı. Billboard dergisi konudan "en büyük teklif savaşlarından biri" olarak söz etti. 31 Temmuz 2009'da Drake, Camden, New Jersey'deki bir konserinde "Best I Ever Had" parçasını seslendirirken sahneden düştü ve dizini yaraladı. Drake'in dizi ameliyat edildi. Drake, ilk stüdyo albümü Thank Me Later'ı 15 Haziran 2010'da yayımladı. Albümdeki konuk sanatçılar arasında Kanye West, Jay-Z ve Lil Wayne yer aldı.

Diskografi
Stüdyo albümleri
Thank Me Later (2010)
Take Care (2011)
Nothing Was the Same (2013)
Views (2016)
Scorpion (2018)

EP'leri
So Far Gone (2009)

Mixtape'leri
If You're Reading This It's Too Late (2015)
What a Time to Be Alive (2015) (Future ile)

Çalma listeleri
More Life (2017)

Konser turneleri
Away from Home Tour (2010)
Club Paradise Tour (2012)
Would You like a Tour (2013–14)
Drake vs. Lil Wayne (Lil Wayne ile) (2014)
Jungle Tour (2015)
Summer Sixteen Tour (Future ile) (2016)
Boy Meets World Tour (2017)

Filmografi
Film
2008 Charlie Bartlett A/V Jones

Televizyon
2001 Blue Murder Joey Tamarin 1 bölüm
2001–2009 Degrassi: The Next Generation Jimmy Brooks 8 sezon
2002 Soul Food Fredrick 1 bölüm
Conviction Teen Fish Televizyon filmi
2005 Best Friend's Date Dater 1 bölüm
2008 Degrassi Spring Break Movie Jimmy Brooks Televizyon filmi
The Bodrder PFC Gordon Harvey 1 bölüm
2009 Sophie Ken 1 bölüm
Beyond the Break Kendisi 1 bölüm

Ödülleri ve adaylıkları
MOBO Ödülleri
2009, En İyi Hip-Hop Sanatçısı (Adaylık)
2009, En İyi Uluslararası Sanatçı (Adaylık)
MTV Video Müzik Ödülleri
2009, En İyi Yeni Sanatçı Videosu: "Best I Ever Had" (Adaylık)
2012, Yılın Videosu : "Take Care" (Adaylık)
2012, En İyi Hip-Hop Videosu: "HYFR" (Kazandı)
2012, En İyi Erkek Videosu: "Take Care" (Adaylık)
2012, En İyi Video Sanat Yönetimi: "Take Care" (Adaylık)
2012, En İyi Video Görüntü Yönetmeni: "Take Care" (Adaylık)

 

Kim Kardashian arabada sevişti mi? Eşini aldatıyor mu? Kanye West'i kiminle aldattı? ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West Drake eşini aldattı mı arabada sevişti mi kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.