Killa Hakan'ın son sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme: Hastaneden taburcu oldu

Koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sistemi çöken ve ciddi sağlık sorunları yaşayan Killa Hakan lakaplı rap şarkıcısı ve söz yazarı Hakan Durmuş kısa süre önce yoğun bakımdan çıkarılarak normal odada tedavi altına alınmıştı. Killa Hakan'ın son durumuyla ilgili yakın arkadaşı ve meslektaşı Massaka açıklama yaptı. Massaka, Killa Hakan'ın hastaneden taburcu olduğunu ve evinde dinlendiğini söyledi.

Rap müziğin tanınmış isimlerinden Killa Hakan, geçtiğimiz Mart ayında koronavirüse yakalanmış ardından ise bağışıklık sistemi çökünce yoğun bakıma kaldırılmıştı. 2,5 ay yoğun bakımda tedavi gören Killa Hakan’ın son sağlık durumuyla ilgili en yakın arkadaşı rapçi Massaka açıklamada bulundu.

Koronavirüsü ağır atlatan ve hastalık sonrası bağışıklık sistemi çöken rap müziğin yaşayan efsanesi, 1 ay komada yaşam mücadelesi vermişti. 2,5 aylık zorlu sürecin ardından yoğun bakımdan normal servise alınan Killa Hakan’ın son durumuyla ilgili yakın dostu Massaka, tv100'den Arda Aşkın Aksoy’a konuştu.

Killa Hakan'ın son sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme: Hastaneden taburcu oldu

HASTANEDEN ÇIKTI

Massaka, Killa Hakan ile ilgili müjdeli haberi “Hastaneden çıktı şu anda evinde dinleniyor. Çok zor bir dönem geçirdi. 1 ay komadan sonra güçlenmeye çalışıyor” diyerek verdi.

 

 

Killa Hakan'ın son sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme: Hastaneden taburcu oldu ile ilgili etiketler Killa Hakan Hakan Durmuş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.