KILIÇDAROĞLU CHP’YE KAYBETTİRMEK İÇİN TEZGAH MI KURDU? ERDOĞAN NEDEN ‘FİNAL’ DEDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimden sonrası için 'final' mesajını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin kaybetmesi için tezgah kurduğu iddiasını, MSB'nin Kandil'e operasyonunun şifrelerini masaya yatırdı.

''MECLİS SEÇİMİ YENİLEME KARARI VERİRSE YANİ ERKEN SEÇİME GİDİLİRSE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN 3. DEFA 2028'DE CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMASI ANAYASAL HAKKIDIR''

Bozkurt, ''Bekir Bozdağ'ın söylemine göre, seçim yenileme kararı verilirse Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimden sonra yeniden aday olması söz konusu olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan son seçiminde AK Parti'ye çağrı yaptı. Finalde büyük başarı beklediğini ifade etti. Meclis seçimi yenileme kararı verirse yani erken seçime gidilirse Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3. defa 2028'de cumhurbaşkanı adayı olması anayasal hakkıdır.

''CHP PM WHATSAPP GRUPLARINDA BURCU KÖKSAL'IN ATILMASI GEREKTİĞİNİ YAZANLAR VAR''

CHP'deki Burcu Köksal olayının perde arkasında Özgür Özel - Ekrem İmamoğlu ve Özel-Köksal arasında bir telefon görüşmesi yaşanmış. Özel İmamoğlu'nun 'Köksal'ı partiden at' sözlerine 'bunun kararını CHP yönetimi ve genel başkanı verir' diyemiyor. Özel talimatı alınca Köksal'ı arayarak harekete geçiyor. CHP PM Whatsapp gruplarında Burcu Köksal'ın atılması gerektiğini yazanlar var. Parti meclisinde bir kısım Köksal'ın haklılığını savunuyor diğer kesim Köksal'ın atılmasını istiyor. CHP MYK'nın sesi çıkmıyor. Süreci İBB başkanı yönetiyor.

''KELEŞ'İN SAYDIĞI PARALARIN TARİHİNE VE YERİNE İYİ BAKMAK LAZIM. EĞER İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDA SAYILIYORSA TARİHİ DE KURULTAY VE KONGRE DÖNEMİNE DENK GELİYORSA BURADA BİR SUÇUN BELGESİ VARDIR''

İmamoğlu’nun danışmanı, IBB spor kulübü başkanı Fatih Keleş'in saydığı paralar eğer CHP İstanbul İl Başkanlığında sayılıyorsa masum boyut ortadan kalkar. Fatih Keleş'in saydığı paraların tarihine ve yerine iyi bakmak lazım. Eğer İstanbul İl Başkanlığı'nda sayılıyorsa tarihi de kurultay ve kongre dönemine denk geliyorsa burada bir suçun belgesi vardır. Keleş'in saydığı paraları kim alıyorsa o da suçludur.

''IRAK'IN KUZEYİNİ TERÖRİSTLERDEN ARDINDIRMADA TÜRKİYE'NİN IRAK'LA İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ''

Bakan Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyini teröristlerden ardınmadan mücadelenin sona ermeyeceğini vurguluyor. Sınırlarımız boyunca 30-40 kilometre derinlikte bir güvenlik koridoru oluşturulacak. Irak'ın kuzeyini teröristlerden ardındırmada Türkiye'nin Irak'la işbirliği önemli. Ortak bir mücadeleye soğuk değiller. Ortak bir harekat merkezi oluşturulacak.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

KILIÇDAROĞLU CHP’YE KAYBETTİRMEK İÇİN TEZGAH MI KURDU? ERDOĞAN NEDEN ‘FİNAL’ DEDİ? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Kandil TSK Ekrem İmamoğlu Burcu Köksal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.