Kenarda altını olanlar rahat uyku uyuyamıyor! Piyasa analistinden Şubat ayı için uyarı geldi!

Altın piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Uzmanlar ise bu hareketliliğe karşı uyarılarda bulundu. Dolar ve altını olanlar için yeni uyarılar yapıldı. İşte altında son durum…

2023 yılına girilmesinin ardından piyasalarda yeni bir dönem başladı. ABD’den gelen yeni ekonomik veriler ve FED’in faiz indirme yoluna gideceği beklentisi özellikle altın fiyatlarını etkiledi. Yeni yılda yükselişe geçen altın fiyatları sonrasında gram altın 1.100 lirayı aşarak yen bir rekora ulaştı.

Fiyatlardaki artışlar her ne kadar birçok yatırımcı için sevindirici olsa da bazı yatırımcılar tedirginlik yaşamaya devam ediyor. Bu tedirginliklere yönelik Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken yeni bir açıklama geldi.

ALTIN YATIRIMCISI ŞUBAT AYINA ODAKLANDI!

Kenarda altını olanlar rahat uyku uyuyamıyor! Piyasa analistinden Şubat ayı için uyarı geldi!

Altın piyasalarında hafta başından bu yana yaşanan yükseliş eğilimi dikkat çekiyor. Finans Analisti İslam Memiş ise söz konusu yükselişlere karşı yeni uyarılarda bulundu. Kendi YouTube hesabından yaptığı değerlendirmede yatırımcılar için şubat ayını işaret etti.

Altın fiyatlarının saatli bomba gibi olduğunu aktaran İslam Memiş, özellikle 15 Şubat tarihine dikkat çekti. Piyasaların hikayeye ihtiyacı olduğunu ve en yakın senaryonun ise FED olduğunu ifade eden İslam Memiş, 15 Şubat tarihine dikkat çekti. Yeni yılın ilk FED kararı ise 1 Şubat’ta açıklanacak.

İSLAM MEMİŞ’TEN GRAM ALTIN UYARISI!

Gram altın için tarih veren Ekonomist İslam Memiş, saatli bomba gibi olduğunu ve her an patlayabileceğini aktardı. Gram altın fiyatının ekranlarda 1.163 lira olarak görüldüğünü ifade eden İslam Memiş, serbest piyasalarda ise 1.178 – 81 TL aralığında olduğunu ifade etti.

Ons altının 1.940 dolar seviyesinde olduğunu ifade eden İslam Memiş, 15 Şubat tarihine kadar satışların olabileceğine işaret etti. Gram altını takip etmek için ayrıca ons altının takip edilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

28 Ocak Cumartesi günü itibariyle hafta sonunda kapalı olan piyasalarda gram altın son kapanışının ardından 1.164 TL seviyesinden işlem görüyor. Ons altın ise 1.926 dolar seviyelerinde hareketine devam etmesi bekleniyor.

Kenarda altını olanlar rahat uyku uyuyamıyor! Piyasa analistinden Şubat ayı için uyarı geldi! ile ilgili etiketler Gram Altın altın İslam Memiş
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.