Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük ortağı HDP bakın neler istiyor: Terörist başı Öcalan'a tahliye, özerk yönetim ve daha fazlası!

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık desteğini ilan eden HDP adına seçime girecek olan Yeşil Yol Parti'nin skandal vaatleri "Özgürlük ve Demokrasi İttifakı" isimli oluşumun seçim beyannamesinde yer aldı. DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, 'terörist başı Öcalan’ın tahliyesi' ve 'özerk yönetim' vaatlerini duyurdu etti.

Seçime artık sayılı günler kaldı. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 6'lı masanın adayı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan HDP'nin sesi de her geçen gün daha da yükseliyor. Seçime kalan süre azaldıkça PKK propagandasını da arttıran HDP'nin skandal seçim vaatleri yüksek sesle deklare edilmeye başlandı.

HDP'nin başını çektiği "Özgürlük ve Demokrasi İttifakı" isimli oluşum Diyarbakır'da yaptığı toplantıda seçim beyannamesini duyurdu. Bu beyanname'de skandal ifadeler yer aldı.

ÖCALAN'IN TAHLİYESİ VE ÖZERK YÖNETİM

DBP’li Saliha Aydeniz tarafından okunan beyannamede, terörist başı "Abdullah Öcalan’ın tahliye edilmesi" ve "Kürt halkına Kürdistan'da özerk yönetim" vaadi yer aldı. Tüm siyasi tutsakların ayrımsız ve koşulsuz serbest bırakılması da bir diğer vaat olarak öne çıktı.

Toplantı sırasında terörist başı Öcalan'ın ismi duyulduğunda salonda alkış sesleri yükselmesi de dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük ortağı HDP bakın neler istiyor: Terörist başı Öcalan'a tahliye, özerk yönetim ve daha fazlası! ile ilgili etiketler HDP Abdullah Öcalan Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.