Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına Emre Kongar'dan tepki: "Yanlış yaptı diye ben üstünü örtmem"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına sosyal medyadan tepkiler devam ediyor... Son olarak Tele 1 ekranlarında Prof. Dr. Emre Kongar, Kılıçdaroğlu'nun yanlış yaptığını söyleyerek eleştirdi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele 1 ekranlarında Prof. Dr. Emre Kongar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Başörtüsü' hamlesine tepki gösterdi. Kongar, başörtüsü konusunda Kılıçdaroğlu'nun iki yanlışı birden yaptığını belirtti.

 KILIÇDAROĞLU İKİ YANLIŞ YAPTI

Kılıçdaroğlu'nun yanlışlarının üstünü örtemeyeceğini belirten Kongar, ''Türban olayını gündeme getirmesi iki sebepten dolayı yanlıştı. Bir gündemde değil. Çözülmüş sorun. İki daha büyük bir yanlış. Din konusunda bir madde bu. Bu kozu oynamaya kalkarsanız, o güreşi kazanmanız mümkün değil. Siz yasa önerdiniz, o da Anayasa önerdi. Haydi buyrun bakalım. İki yanlış üst üste! Olay budur. Kılıçdaroğlu yanlış yaptı diye ben üstünü örtmeye kalkmam. Bunun üstünü örtmek için bana baskı yapmaya kalkarlarsa orada durmam. Ne o gazetede yazarım ne o televizyonda konuşurum.'' diye tepki gösterdİ.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışına Emre Kongar'dan tepki: "Yanlış yaptı diye ben üstünü örtmem" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Emre Kongar tele1
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.