Kemal Kılıçdaroğlu merak edilen soruya ilk kez cevap verdi! İstifa edecek mi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili en çok merak edilen soru "İstifa edecek mi?" sorusuydu. Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından ilk kez bu soruya yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HalkTV yazarı Fikret Bila'nın 'istifa' sorusuna yanıt verdi.

"KARAR VERİP KOMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ"

Seçimin kaybedilmesi ardından istifa konusunda karar verip vermediği sorulan Kılıçdaroğlu, "CHP çok köklü bir parti. CHP’de her düşünce rahatlıkla dillendirilir, tartışılır ve bu süreç sonunda partinin yetkili kuralları karar verir. Şimdi bu süreci yaşıyoruz. MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU İLE İLGİLİ SORUN MU VAR?

Parti içinde bir gerginlik olup olmadığını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla Genel Merkez Yönetimi arasında bir tartışma olup olmadığına ilişkin soruya Kılıçdaroğlu, "Hiçbir bir sorun yok. Hiçbir gerginlik yok. Hep birlikte konuşup, değerlendirip yol haritamızı belirleyeceğiz" yanıtını verdi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu merak edilen soruya ilk kez cevap verdi! İstifa edecek mi? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP istifa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.