Kefaret Dizisi Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Final Yaparsa Yazık Olur! İşte Heyecanlandıran Gelişme

Kefaret dizisinde her geçen bölüm daha da güzel gelişmeler yaşanmaya başlıyor. Fox Tv ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kefaret dizisinde inanılmaz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan bu dizide geçen hafta yine olumsuz şeyler yaşandı.

Kefaret dizisinde her  geçen bölüm daha da güzel gelişmeler yaşanmaya başlıyor. Fox Tv ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kefaret dizisinde inanılmaz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan bu dizide geçen hafta yine olumsuz şeyler yaşandı.

Kefaret Dizisi Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Final Yaparsa Yazık Olur! İşte Heyecanlandıran Gelişme

Perşembe gününden önce Pazar günleri yayınlanan bu dizi Pazar günleri çok iyi reytingler alırken şimdilerde bu reyting oranları ciddi oranda düşüş göstermiştir. Bu durumun yaşanması ile birlikte dizinin final yapma ihtimali söz konusu olmaya başladı. Kefaret dizisinde reyting oranlarının giderek düşmesi ile birlikte özellikle severek izleyen izleyicileri büyük bir korku sarmıştır.

Kefaret Dizisi Neden Sezon Finali Yapmadı?

 

Kış aylarında ekranlarda olan dizilerden biri olan Kefaret dizisinin sezon finali yapmaması herkesin merakını uyandırdı. Sezon finalinin yapılmaması izleyicilerini tedirgin eden bir durum haline geldi.

Kefaret Dizisi Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Final Yaparsa Yazık Olur! İşte Heyecanlandıran Gelişme - Resim : 2

Dizide yaşanan bu son gelişme sezon finali yapmayarak direkt olarak final yapacağına yönelik söylemler ortaya çıkmasına neden oldu.  Bu dizi ile ilgili olarak yeni bir sezon düşünülüyor olsaydı mutlaka sezon finali yapardı tarzında paylaşımlar da söz konusu olmaya başladı.

Kefaret Dizisi Final Mi Yapıyor?

 

Öte yandan, dizi senaryosunda giderek daha da heyecanlı olaylar yaşamaya başladı. Bu durumda dizinin reytinglerinde de ciddi oranda artış yaşanmaya başladı. Fakat dizinin sezon finali yapmaması hala izleyicilerin merak ettiği konuların başında geliyor. 

Kefaret Dizisi Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Final Yaparsa Yazık Olur! İşte Heyecanlandıran Gelişme - Resim : 3

Kefaret dizisinin son zamanlardaki başarısı sürekli olarak yükselme noktasında olduğu için dizinin final yapma durumu bütün emeklerin boşa gideceği tedirginliğini yaşattı. Dolayısıyla sezon finali yapmaması ise merak edilen durumlardan biri olmuştur. Ne zaman final yapacağı ile ilgili herhangi bir bilgi ise şimdilik söz konusu değildir.

Kefaret Dizisi Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Final Yaparsa Yazık Olur! İşte Heyecanlandıran Gelişme ile ilgili etiketler kefaret
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.