“Kazara Aşk” Dizinde Sürpriz Gelişme! Nazlı İntikam Peşinde! Şimal Hamile Mi! Tahsin Cevaplıyor

Başrollerde Sude Zülal Güler ve ümit Kantarcıların yer aldığı yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği “ Kazara Aşk” dizisi her Perşembe Star TV de seyirciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerde Sude Zülal Güler ve ümit Kantarcıların yer aldığı yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği “ Kazara Aşk” dizisi her Perşembe Star TV de seyirciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor.

11. Bölümde Sürpriz Gelişmeler

Bu hafta 11. bölümü ekranlara gelecek olan “Kazara Aşk” dizisinde hız hiç kesilmiyor. Bu bölümde Nazlı, Civanın Şimale aşık olduğunu fark eder.

Şimal'in hamile olmadığını Tahsin öğrenir. Durumun sorumluluğunu oğlu civana yükler ve onu cezalandırmak ister. Şimal her şeyin sona erdiğini düşündüğü anda Tahsin Civanı cezalandırmak için Şimalden destek ister. Beraber gizli bir plan hazırlığına girdikleri esnada Civan Şimal'e aşık olduğunu anlar.

“Kazara Aşk” Dizinde Sürpriz Gelişme! Nazlı İntikam Peşinde! Şimal Hamile Mi! Tahsin Cevaplıyor

Bu duyguları ona ağır gelir ve bir türlü kabullenmek istemez. Ama duyguları ağır bastığı esnada Şimal ve Tahsin'in planlarını öğrenir. Bu esnada yaşanılanlardan dolayı Nazlı, Civan ve Şimal'e karşı çok büyük kızgınlık beslemektedir çünkü onların kendisini oyuna getirerek aldattıklarını düşünür. Bu durum cezasız kalmamalıdır. Şimal ve Civandan bunun öcü alınmalıdır.

Perşembe Gecelerinin En İddialı Dizisi 

Perşembe geceleri bizleri ekrana bağlayan hareketli, romantik, komedi dizisi “Kazara aşk”, Star TV için Koliba Film tarafından çekiliyor. “Kazara Aşk” dizisinin Ata Türkoğlu yapımcılığını üstlenmiş. Senaryosu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda Sağdullah Celen oturuyor.

Başrollerde Sude Zülal Güler ve ümit Kantarcıların yer aldığı dizi de yan rollerde oldukça değerli kıymetli sanatçılar bulunuyor.

Selin Işık (Nazlı), Uğur Çavuşoğlu (Tahsin), Servet Pandur (Neval), Sadi Celil Cengiz (Okan), Aycan koptur (Vildan), rolü ile dizide boy gösteriyor.

Burak Tamdoğan (Dursun), Deniz Altan (Aslı), Burakhan Yılmaz (Kenan), Ali Haydar Çataltepe (Miraç), Öykü Candanadam (Emine), Çağdaş Tekin (Levent), Nermin Aslan (Demet), Nalan Örgüt (Meryem), Billur Pınar Yılmaz (Şaziye) dizide rol alıyor.

“Kazara Aşk” Dizinde Sürpriz Gelişme! Nazlı İntikam Peşinde! Şimal Hamile Mi! Tahsin Cevaplıyor ile ilgili etiketler kazara aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.