Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu: Müthiş bir sezon geçiriyorlar...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Deplasman ekibi müsabakadan 6-0 mağlup ayrıldı. Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Galatasaray'a 6-0 mağlup oldu. Sahadan farklı mağlup ayrılan deplasman ekibinde teknik direktör Çağdaş Atan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Basit goller yediklerini belirten Atan, Galatasaray'ın kalitesinin ağır bastığını söyledi.

''MÜTHİŞ BİR SEZON GEÇİRİYORLAR''

''Aslında maça iyi girdik ancak son haftalarda çok basit goller yiyoruz. Galatasaray'ın kalitesi ağır bastı. Oyunculara da söyledim bu sene Galatasaray müthiş bir sezon geçiriyor. Çarşamba ayağa kalkıp bir Kasımpaşa maçı oynamamız gerekiyor.''

 

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu: Müthiş bir sezon geçiriyorlar... ile ilgili etiketler Galatasaray Kayserispor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.