Kayseri'den kahreden haber! Polis memuru Murat Akpınar şehit oldu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki kıraathane baskınında pompalı tüfekle vurulan polis memuru Murat Akpınar, 34 günlük yaşam savaşını kaybederek şehit oldu.

Olay, 13 Ağustos’ta saat 19.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Sanayi Mahallesi Serdarlı Sokak’ta meydana geldi.

Kayseri'den kahreden haber! Polis memuru Murat Akpınar şehit oldu

KIRAATHANE'DEKİ KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞIYORDU
 

Adnan ve Muhammet Tosun kardeşler, Mehmet ve Mustafa Coşkun kardeşlerin bulunduğu kıraathaneye geldi. İki grup arasında borç- alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bu sırada devriye görevi yapan polis ekipleri, kavgaya müdahale edip tarafları ayırmaya çalıştı.

Kayseri'den kahreden haber! Polis memuru Murat Akpınar şehit oldu - Resim : 2

POMPALI TÜFEKLE GÖĞSÜNDE VURULMUŞTU

Pompalı tüfekle ateş eden Adnan Tosun, polis memuru Murat Akpınar'ı göğsünden, Mustafa Coşkun’u ise kolundan yaralayıp, kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Akpınar ve Coşkun, ilk müdahalelerinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüphelilerden Adnan Tosun polisin takibiyle, Muhammet Tosun ise saklandığı Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesi’ndeki adreste yakalandı.

Kayseri'den kahreden haber! Polis memuru Murat Akpınar şehit oldu - Resim : 3

İki kardeşe yardım ettiği belirlenen C.T. ve H.T. de gözaltına alındı. 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden Adnan Toprak çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Muhammet Tosun, H.T ve C.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kayseri'den kahreden haber! Polis memuru Murat Akpınar şehit oldu - Resim : 4

34 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ
 

Polis memuru Murat Akpınar, kaldırıldığı hastanede 34 günlük yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. Şehit Akpınar, yarın saat 12.00'de Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilecek törenin ardından öğle saatinde Hulusi Akar Camiinde kılınacak cenaze namazı akabinde Polis Şehitliğinde toprağa verilecek.

Kayseri'den kahreden haber! Polis memuru Murat Akpınar şehit oldu - Resim : 5

Kayseri'den kahreden haber! Polis memuru Murat Akpınar şehit oldu ile ilgili etiketler Kayseri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.