Oktay Kaynarca ve Gizem Acar sevgili mi?

Bir süredir Oktay Kaynarca ile sevgili olduğu ileri sürülen ve geçtiğimiz aylarda hakkında hamilelik haberleri çıkan Gizem Acar, Intagram hesabından yayınladığı pozlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

55 yaşındaki oyuncu Oktay Kaynarca'nın bir süredir 25 yaşındaki oyuncu Gizem Acar ile aşk yaşadığı ileri sürülüyor. Yaz aylarında birlikte tatil yapan ikili, haklarında çıkan aşk haberlerine sessiz kalmaya devam ediyor.

HAMİLELİK İDDİALARINA SERT ÇIKMIŞLARDI

Bu zamana kadar sessizliklerini koruyan ikili hakkında 2 ay önce bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Sosyal medyada Acar'ın hamile olduğu haberlerini gören Kaynarca, zehir zemberek bir açıklama yaparak "Magazin adı altında soytarılık yapan ve bu hesapları yöneten kimliksiz insanlara itibar etmeyin. Gıyabımda asılsız haber yapan bütün bu hesapların kapatılması için yasal süreci başlattım" demişti.

GÜZELİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Gizem Acar, pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Acar son olarak çiçekli mini elbiseli pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun pozunu çok beğenen hayranları kısa sürede paylaşıma birçok kalp emojisi koydu.

SORULARA KAÇAMAK CEVAP VERMİŞTİ

Yaz aylarında birlikte tatil yapan ikili, baş başa görüntülenmişti. Aşk hayatı hakkında net bir açıklama yapmayan oyuncu Oktay Kaynarca, "Aşk hepimize lazım. Aşksız hayat olur mu?" diyerek kaçamak cevaplar vermişti.

Oktay Kaynarca ve Gizem Acar sevgili mi?

Oktay Kaynarca ve Gizem Acar sevgili mi? ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Aşk Gizem Acar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.