Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde çileden çıkan Şener Şen'e Özge Özder'den destek

Şener Şen, Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere ''Yahu gidin ya'' diyerek tepki gösterdi. Ünlü oyuncu Özge Özder'den Şener Şen'e destek geldi.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu, geçtiğimiz günlerde 90 yaşındayken hayatını kaybetti. Usta oyuncu dün son yolculuğuna uğurlandı. Yıldızoğlu'nun cenaze törenine eşi Suna Yıldızoğlu ve Meltem Cumbul, Müjdat Gezen, Gökhan Keser, Şener Şen gibi sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı. 

ÖZGE ÖZDER: SEVİLMENİN KIYMETİNİ EN İYİ BİLENLERDENDİR ŞENER ABİMİZ

Şener Şen, Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere ''Yahu gidin ya'' diyerek bağırdı. Cenaze töreninde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere tepki gösteren Şener Şen'e Özge Özder'den destek geldi.

Özden paylaşımında şunları ifade etti:

"Haksız yorumların hiç yeri değil. Büyük bir acısı var. O kadar iyi anlıyorum ki... Hastanede beni büyüten dedemi kaybettiğimde koridorda çökmüş ağlarken fotoğrafımı çekmişlerdi, çok incinmiştim. Karşı tarafı da düşünmek gerek yoksa sevilmenin kıymetini en iyi bilenlerdendir, Şener abimiz..."

Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde çileden çıkan Şener Şen'e Özge Özder'den destek ile ilgili etiketler Şener Şen Özge Özder
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.