Kaybedenler Kulübü Yolda filmi konusu nedir?

Kaybedenler Kulübü Yolda filmi ne zaman vizyona girecek? Merakla beklenen filmin konusunun ne olduğu, sorusu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Yapımını TMC Film’in yapımcılığını Erol Avcı'nın yaptığı, senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, Kaybedenler Kulübü Yolda’nın çekimleri Antalya’da yapıldı. Peki, Kaybedenler Kulübü oyuncular kimler? Konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kaybedenler Kulübü Yolda filmi konusu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Nejat İşler ile Yiğit Özşener'in oynadığı film internet üzerinden araştırılmakta. Kaan ve Mete Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Peki, Kaybedenler Kulübü oyuncular kimler? Konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kaybedenler_Kulubu_2_Yolda_konusu_nedir_Kimler_oynuyor_Ne_zaman_vizyona_girecek_Fragman_izlesfa

KAYBEDENLER KULÜBÜ FİLMİNİN KONUSU NEDİR

2011 yılında gişede büyük işler başaran Kaybedenler Kulübü filminin ikincisi geliyor. 25 haftada 485 bin 580 kişi tarafından izlenen film bu kez ”Kaybedenler Kulübü Yolda” adıyla çekildi.

Başrollerinde Nejat İşler ile Yiğit Özşener’in yeniden yer alacağı filmin yönetmen koltuğunda bu defa Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği filmde radyoculuk yapan iki yakın arkadaş olan Kaan ve Mete’yi tekrardan Yiğit Özşener ile Nejat İşler oynayacak. Ayrıca filmde Özşener’le İşler’e Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Sarp Akkaya ve Rıza Kocaoğlu eşlik ediyor.

Ekim ayında çekimleri başlayan filmde, Kaan ile Mete yine kafalarına göre seyahat edip yeni maceraların peşinden gidecekler.

İşte fragman...

FİLMİN OYUNCULARI KİMLER?

Kalabalık bir Olimpos tatilinin sonunda motorlarıyla İstanbul’a dönen ikilinin hikayesini merkeze alan filmde, Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya da rol alıyor.

BAŞROL OYUNCULARI

Kaybedenler_Kulubu_2_Yolda_konusu_nedir_Kimler_oynuyor_Ne_zaman_vizyona_girecek_Fragman_izlefasfa

NEJAT İŞLER KİMDİR?

Genç tiyatrocu Nejat İşler, 28 Şubat 1972 yılında İstanbul'un Eyüp semtinde bir işçi ailesinde doğdu. Bir ablası vardır. Feshane işçilerinden birinin torunu olan Nejat İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde devam etti. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler derslerini de boşluyordu. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. Nejat'ın işleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa'dan t-shirt alıp Teşvikiye'de bu t-shirtleri satma kararı aldı. Kış aylarında ise t-shirt yerine kitap, dergi ve plak sattı.
İki sene sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler iki yıllık olan bölümden askerlik için iyi olmadığını düşünerek vazgeçti.

On yıl kadar satış işleriyle uğraştıktan sonra Taksim'de dolaştığı (27 Mart Dünta Tiyatrolar Günü) birgün, bir tiyatro sahnesinde bedava gösterimde olan"Danton'un Ölümü" adlı eseri seyretti. "Ben niye bu işi yapmıyorum?" diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir'de konservatuar sınavına gitmeye karar verdi ve kazandı. İstanbul'a döndüğünde, ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne 1991 yılında başladı. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı.

1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte "Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu"nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikayeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum." dediği, "Tuhaf Şehir Hikayeleri", "Biz Zavallı Erkekler" ve "Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim" adlı üç kitap yazdı.

41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi.

1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur'dan sonra, Deli Yürek,Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur,Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı. 1999'da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası'nda rol aldı. Mustafa Hakkında Herşey ve Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti.

2006 yılında "Çalıntı Gözler", "Yaşamın Kıyısında" ve "İki Süper Film Birden",2007 yılında ise "Barda" ve "Yumurta" gibi filmlerde rol aldı. 2007 yılının en popüler dizilerinden biri olan "Bıçak Sırtı" adlı televizyon dizisinde Fikret Kuşkanve Mehmet Günsür ile birlikte rol aldı.

Bodrum Gümüşlük'de devamlı yaşadığı bir evi var.

Nejat İşler, 17 Ocak 2014 tarihinde aniden rahatsızlandı, kaldırıldığı Hastanede septik şok tanısıyla tedavi altına alındı, 26 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavisinin ardından normal odaya geçti. Nisan 2014 'ün ilk haftasında taburcu oldu.

Bundan sonra Bodrum'da yaşayacağı, dizi oyunculuğunu bıraktığını belirten ve Bodrum Gümüşlük'te Tezgah isimli bir saraf dükkanı olan Nejat İşler, 1 Temmuz2015 tarihinde de 140 çocuğun eğitim alacağı futbol okulu açtı.

Kaybedenler_Kulubu_2_Yolda_konusu_nedir_Kimler_oynuyor_Ne_zaman_vizyona_girecek_Fragman_izlefasfa_1

YİĞİT ÖZŞENER KİMDİR?

Yiğit Özşener, 6 Nisan 1972 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğmuştur. Babası avukat, annesi ise ev hanımıdır. Ortaokulda Fransızca, lisede de İngilizce öğrendi. İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği'nden 1996 yılında mezun oldu. Bu arada askerliğini yaptı. Yedek subay olarak, Kuleli Askeri Lisesi'nde İngilizce öğretmenliği yaptı. Koç Üniversitesi'nde 1997 yılında başladığı İşletme master'ını MBA'yı ( "Master of Business Administration" )1999 yılında tamamladı.1994 yılında "Stüdyo Oyuncuları" seçmelerine katıldı ve geçti. 1994 yılından 2001 yılına kadar, Studio Oyuncuları Topluluğu'nda eğitim aldı ve aynı zamanda aynı yerde çeşitli oyunlarda yer aldı.

1995'te Şahika Tekand'ın yazıp yönettiği "Gergadanlaşma" adlı oyun ile profesyonel olarak oyunculuğa başladı. Bu oyunla, Bulgaristan ve Makedonya'da gerçekleştirilen festivallere katıldı. Tiyatro dışında reklam filmleri, sinema ve TV filmleri ve dizilerinde oynadı.

2000 yılında çekilen "Turkcell Hazırkart" reklamında Nil Karaibrahimgil'in peşinden koşan Özgür Çocuk olarak tanındı. 2000 yılında Yunanistan Delphi'de gerçekleştirilen 10. Antik Oyunlar Festivali'nde, Thedoros Terzopoulos'un yönettiği "Herakles"üçlemesinde oynadı.

2001 yılında kurulmuş olan "Dükkan" Tiyatro Topluluğu'nun kurucu üyesidir.
İngilizce ve Fransızca bilen Yiğit Özşener, Çasod üyesi olup aynı zamanda seslendirme yapmaktadır. Yiğit Özşener'in 89 yılında THY'den aldığı planörlük brövesi var. Ayrıca yelken ve dalış sertifikalarına da sahip. Tatillerinde reklamdaki özgür çocuk gibi dağ bayır gezmeyi tercih ediyor. Gittiği şehirde kaybolmak en büyük tatil keyfi.

Kaybedenler Kulübü Yolda filmi konusu nedir? ile ilgili etiketler kaybedenler kulübü yolda oyuncular kimler konusu nedir ne zaman vizyona girecek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.