Katilin eşkali belirlendi! Ramazan Hoca nereye gitse tehditten ve takipten kurtulamadı

Polis “Diyarbakırlı Ramazan Hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin’in eşkali belirlenen katilini her yerde arıyor. SuperHaber’in elde ettiği yeni bilgilere göre; Ramazan Pişkin, Diyarbakır’dan gelerek önce Eminönü Beyazıt’ta çay ocağı açtı. Ancak tehditler nedeni ile bundan 6 ay önce Cerrahpaşa’da yeni çay ocağı açmak zorunda kaldı. Ramazan Hoca burada da sosyal medya üzerinden tehdit ve tanımadığı kişilerin takibinden kurtulamadı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul'da bir ay içerisinde dini kişi ve yerler üzerine üç saldırı olayı gerçekleşti. Son olarak “Diyarbakırlı Ramazan Hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürüldüğü bıçaklı saldırı Türkiye'nin gündeminde.

CERRAHPAŞA’DA RAMAZAN PİŞKİN BIÇAKLI SALDIRIDA YAŞAMINI YİTİRDİ!

Türkiye’nin Diyarbakır Ulu Cami’de ve çevresinde yaptığı dini konuşmalarla tanıdığı Ramazan Pişkin, dün Cerrahpaşa’da bir kişinin bıçaklı saldırısı sonrası yaşamını yitirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele İstihbarat ve Asayiş Şubesi polislerinin eşkali belirlenen katilin peşinde olduğu öğrenildi.

Katilin eşkali belirlendi! Ramazan Hoca nereye gitse tehditten ve takipten kurtulamadı

Polis cinayetin işlendiği çay ocağı ve çevresindeki kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadelerine göre, katil zanlısının 180-90 boylarında, zayıf ve hafif sakallı olduğunu belirledi. Polis “Diyarbakırlı Ramazan Hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin’in eşkali belirlenen katilini her yerde arıyor.

CERRAHPAŞA’YA 6 AY ÖNCE GELEREK ÇAY OCAĞI AÇTI!

SuperHaber’in elde ettiği yeni bilgilere göre; Ramazan Pişkin, Diyarbakır’dan gelerek önce Eminönü Beyazıt’ta çay ocağı açtı. Burada tanımadığı kişiler tarafından tehdit edildi ve dükkanını kapatması istendi.

Pişkin aldığı tehdit ve takip nedeni ile bundan 6 ay önce Cerrahpaşa’ya gelerek çay ocağına açtı. Çay ocağında tesbih satarak ve tost ile kahvaltılık satarak geçinin sağlayan Ramazan Pişkin dükkanında yatıyordu. Diyarbakırlı Ramazan Pişkin Hoca burada da yanına özellikle akşam saatlerinde gelen gençlerle dini sohbetler yapıyordu ve ara ara sosyal medya için de videolar çekiyordu.

Pişkin son zamanlarda bu kez sosyal medya üzerinden çeşitli tehditler ve tanımadığı kişilerin takibine uğradı ancak kimseden şikayetçi olmadı.

Katilin eşkali belirlendi! Ramazan Hoca nereye gitse tehditten ve takipten kurtulamadı ile ilgili etiketler Ramazan Pişkin Diyarbakır cinayet saldırı Cerrahpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.