Kasım Ayı Hangi Burç? Kasım Ayında Doğanlar Hangi Burç, Özellikleri Neler?

Yıl içerisinde her bir ayda iki farklı burç bulunur. Burçlar kuşağına ait 12 burç yıl boyunca değişkenlik gösterebilir. Peki Kasım ayı hangi burç, özellikleri neler? İşte detaylar...

Kasım ayında doğanlar hangi burç sorusunun cevabı araştırılmaya devam ediyor. Her ayda olduğu gibi Kasım ayında da iki farklı burç bulunur. Dolayısıyla Kasım ayı burçlarına iat olan kişiler farklı kişilik özelliklerine sahip olabilir.

KASIM AYI HANGİ BURÇ?

Kasım ayında doğanların burçları tarihlere göre değişiklik gösteriyor. 1 ve 22 Kasım tarihleri arasında doğanlar Akrep Burcu olurken, 23 Kasım ve 30 Kasım arasında doğanlar ise Yay burcuna ait olurlar.

Dolayısıyla Kasım ayındaki burçların insanları değişik karakteristik özelliklere sahip olurlar. Öte yandan Akrep burcunun Kasım ayını daha çok doldurduğu da göz önünde bulundurulmalıdır. Dolayısıyla Kasım ayı Akrep burcunun ayıdır diyebiliriz. Tabi Kasım ayından dünyaya gelenler akrep ve yay burcunun karakterlerini taşıyor olabilirler.

KASIM AYINDA DOĞANLARIN BURCU

Kasım ayında doğanların burcu farklı olabilir. Zira her ay içerisine iki farklı burç bulunur. Genel olarak 22 Kasım'a kadar doğan kişiler Akrep burcu iken bu tarihten sonra yay burcudevreye girmektedir. Doğal olarak her iki burç da farklı karakteristik özellikler vardır.

Kasım Ayında Doğanların Özellikleri

Kasım ayında doğan Akrep burçları kontrol sahibi, kıskanç ve otoriter bir yapıya sahip olurlar. İnsanlarla barışık bir yaşam sürdürme konusunda irade sahibidirler.

Yay Burçları ise daha samimi bir karaktere sahiptir. Geçmişten ders alan bu kişiler aynı zamanda pratik bir zakaya sahiptir.

Kasım Ayı Hangi Burç? Kasım Ayında Doğanlar Hangi Burç, Özellikleri Neler? ile ilgili etiketler kasım ayı hangi burç kasım ayında doğanların burcu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.