En hassas burçlar belli oldu! Her an ağlayabilirler

Astrologların gerçekleştirdiği çalışmalar sonrasında ortaya çıkan burçların karakteristik özellikleri, aynı burca sahip olan insanların birbirine olan benzerliğini açıklıyor. Peki, en duygusal burçlar hangileridir? İşte, detaylar…

Astroloji tutkunlarının özel alanı olan burçların karakteristik özellikleri, aynı burca sahip olan kişilerin neden birbirine benzediğini ya da aynı burçlar ile anlaşmaya vardığını açık bir şekilde bize gösteriyor aslında. Bu konuda sayısız çalışma yapmış olan astrologlar ise, burçları genellikle karakteristik özelliklerine göre grupluyor. Örneğin ateş burçları adını saman gibi olan öfkesinden alırken; su burçları ise adını sık sık gösterdiği duygusallığından alıyor.

Yine de bu durum, sadece duygusal olanların su grubuna ait olan burçlar olduğu anlamına gelmiyor. Karakterleri gereği bazı burçların kalpleri çok daha yumuşak oluyor. Empati yetenekleri de yüksek olan bu burçların üzülemeyeceği çok az şey bulunuyor. Dolayısıyla bu burçlar, Zodyak kuşağının en hassas insanları oluyor.

SÜREKLİ OLARAK BAŞKALARINI DÜŞÜNÜYORLAR

Ateş grubu burçlarının aksine, hassa olan burçların sürekli olarak başkalarını düşündüğünü biliyor muydunuz? Listede kuşkusuz ilk sıraya alabileceğimiz Balık burcu kişileri, empati yetenekleri gelişmiş ve vicdan hassasiyetleri yüksek kimseler oluyor. Duygulara çok önem veren Balıklar, saygısızlığa ve kırılmaya tahammül edemezken; gördükleri bir kedi videosuna bile ağlayabiliyor.

Duygusallık denince akla gelen bir diğer burç olan Yengeçler, empati kurma yetenekleri sayesinde karşısındakinin yerine kendisini rahatça koyup, ona göre hareket edebiliyor. Bu kapsamda çok kırılgan olabilen Yengeç burçları, özellikle anaç ya da babacan tavırları sergilemeleriyle biliniyor.

KALPLERİ ÇOK HASSAS OLUYOR

En hassas burçlar belli oldu! Her an ağlayabilirler

Duygusallığını dışarıya gösteren kadar, gösteremeyen burçların da hakkını yememek gerekiyor. Örneğin Boğa burcu kişileri, dışarıdan soğuk ve mesafeli insanlar olarak görülse de içerisinde yumuşacık bir kalbe sahip kimseler oluyor. Kalpleri çok hassas olan Boğa burcu kişileri, en ufak bir yardım çağrısını bile görmezden gelemiyor.

Boğalara göre daha şeffaf oldukları için duygusal olacakları tahmin edilebilen Terazi burcu kişileri, kesinlikle sevgilerini de üzüntülerini de acılarını da çok yoğun yaşıyor. Kalpleri hassas olmaları nedeniyle kalplerinin kırıldığı yerde bir saniye bile durmak istemeyen Terazi burcu kişileri, bu nedenle herkesle flörtleşebilse de sağlam bağları çok az kişiyle kurabiliyor.

En hassas burçlar belli oldu! Her an ağlayabilirler ile ilgili etiketler burç
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.