Kardeşlerim 47. bölüm fragmanı! Kardeşlerim Yeni Bölümde Neler olacak?

Kardeşlerim 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim her hafta bir başka heyecana neden oluyor. İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı...

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı...

KARDEŞLERİM 47. BÖLÜM FRAGMANI

Kardeşlerim Son Bölümde Neler Oldu?

Suzan'ın Akif'le evlilik için hazırlıklara başlaması da Nebahat'i çileden çıkartır. Tolga'nın yaptığı sinsi hareket, Doruk ve Kaan cephesinde önemli gelişmelerin yaşanmasına neden olur.

Kardeşlerim 47. bölüm fragmanı! Kardeşlerim Yeni Bölümde Neler olacak?

Harika'nın Emir'le yakınlaşması, Oğulcan için büyük bir yıkım olur. Bildiklerinin ağırlığıyla Ömer'in karşısında iyice ezilen Süsen'in yaptığı hamle, Ataman Koleji'ne korku dolu anlar yaşatır.

Kardeşlerim 47. bölüm fragmanı! Kardeşlerim Yeni Bölümde Neler olacak? ile ilgili etiketler kardeşlerim fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.