Kardeşlerim 39. bölüm fragmanı Yayınlandı! Gelecek Hafta Neler Olacak?

Kardeşlerim 39. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyenlerin karşısına çıkan Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kardeşlerim'de gelecek hafta neler olacak sorusunun yanıtı...

Kardeşlerim 39. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV dizisi Kardeşlerim'de gelecek hafta ne olacak? işte yanıtı.

Kardeşlerim son bölümünde; Eren ailesi fertleri, hafızasını kaybeden Şengül'e kim olduğunu hatırlatmaya çalışırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için çareler ararlar.

Suzan'daki sürpriz değişim, Akif'in gerilmesine neden olurken, Resul ile Ayla cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır. Yeni bir işe başlayan Ömer, üzüleceği bir durumla karşılaşırken; herkes için gittikçe büyük bir tehdit haline gelen Tolga, Cemile'yi yeni kararlar almak durumunda bırakır. Okulun dönem sonu partisinde ise, tüm çocukları korku dolu bir gece beklemektedir.

Kardeşlerim 39. bölüm fragmanı izle

İlknur'un Emel'i alıp götürmesi, Ömer ve Asiye'ye korku dolu anlar yaşatırken; Orhan, Şengül'e karşı radikal bir karar alır. Haksız yere işinden kovulan Suzan, Harika'nın desteğiyle, suçsuz olduğunu ispatlamak için harekete geçer. Asiye cephesinde yaşanan gelişmeler, Doruk'la yeniden karşı karşıya gelmelerine sebep olurken; Cemile'yi kaybetmek istemeyen Tolga, bu sefer farklı bir yol izler. Şengül'ün içine düştüğü akıl almaz durum ise, tüm ailesini şoka uğratır.

 

Kardeşlerim 39. bölüm fragmanı Yayınlandı! Gelecek Hafta Neler Olacak? ile ilgili etiketler kardeşlerim fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.