Kardeşi koronaya yakalandı, dünyaca ünlü oyuncu çılgına döndü!

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Sharon Stone, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla kız kardeşinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Stone yaptığı paylaşımın altına, "Maske takmayan sizler bunu yaptı" notunu düştü.

Korona virüsü dünya genelinde can almaya devam ederken, ünlü isimler de salgına karşı seslerini yükseltiyor. ABD’li ünlü oyuncu Sharon Stone corona virüsüyle ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

62 yaşındaki Stone, kız kardeşi ve eşinin corona virüsüne yakalandığını söyleyerek hastane odasından fotoğraflara yer verdi.

Kardeşi koronaya yakalandı, dünyaca ünlü oyuncu çılgına döndü!

"BUNU SİZLERDEN BİRİ YAPTI"

Stone fotoğrafın altına ise, “Lupusu olan kardeşim Kelly Covid-19’a yakalandı. Bu onun hastane odası. Maske takmayan sizlerden biri bunu yaptı” notunu düştü.

Stone sözlerinin devamında, “Onun bağışıklık sistemi yok. Gittiği tek yer ise eczane. Bulunduğu bölgede semptomlarınız yoksa test yapılmıyor ve sonuçlar için beş gün bekliyorsunuz. Bu odada yalnız kalmayı göze alabiliyor musunuz? Kendiniz ve diğerleri için maske takın. Lütfen” ifadelerini kullandı.

 Kardeşi koronaya yakalandı, dünyaca ünlü oyuncu çılgına döndü! - Resim : 2

 

 

Kardeşi koronaya yakalandı, dünyaca ünlü oyuncu çılgına döndü! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona sharon stone
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.