Kardashian ve West çifti hakkında yeni iddia!

Son dönemde boşanacaklarına dair haberlerle gündeme gelen Kim Kardashian ile Kanye West çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin, birlikte oldukları ancak ayrı hayatlar yaşadıkları öne sürüldü

Dünyanın en popüler çiftlerinden biri olan Kim Kardashian ve Kanye West, çalkantılı bir yıl geçirdi. İkili hakkında çok kez boşanacaklarına dair haberler basına yansıdı.

 "AYRI HAYATLARI VAR"

People dergisine konuşan bir kaynak, "İkisinin ayrı hayatları var. Kim'in kendisi için önemli işleri ve projeleri var, Kanye'nin de öyle. Hayatları pek örtüşmüyor" dedi.

Kardashian'ın mutlu olduğunu ve çalışmalarına odaklandığını söyleyen kaynaklar, "Konu cezaevi reformu olduğunda bir değişim gerçekleştirebileceğine yürekten inanıyor. Bu onun tutkusu. Ailesi onunla gurur duyuyor" dedi. 40 yaşındaki reality show yıldızı, en son Brandon Bernard'ın infazını durdurmaya çalıştı, ancak Donald Trump ve Indiana Bölge Mahkemesi'ni infazı durdurmaya ikna edemedi.

West, başarısız başkanlık yarışından bu yana ilişkilerini düşük bir profilde tutuyor.

Kardashian-West çiftinin boşanma söylentisi, West'in sonradan sildiği ilginç bir tweet'le ortaya çıkmıştı. 43 yaşındaki şarkıcı, eşi Kim Kardashian’ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını öne sürmüştü.

"KOCAMA ANLAYIŞ GÖSTERİN"

West’in, Kim Kardashian ile Nicki Minaj'ın eski sevgilisi Meek Mill'in Kasım 2018'de Los Angeles'ta açılan Ceza Adalet Reformu Zirvesi'nde konuşmak için bir araya geldiği zamana atıfta bulunduğu düşünülmüştü.

Kardashian ise, "Kocama anlayış gösterin, bipolar bozukluğu var" ifadelerini kullanarak West'i savunmuştu.

TV yıldızı Kim Kardashian'ın serveti 1 milyar dolar değerinde. Kanye West'in ise serveti 3 milyar dolar. Çiftin, ikisi taşıyıcı anneden olmak üzere 4 çocuğu bulunuyor.

Kardashian ve West çifti hakkında yeni iddia! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West boşanma ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.