Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

24 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı hangi kanalda, Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

24 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı 2006 yılında vizyona girmiştir. Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı adlı aksiyon, komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı filminin konusu nedir, Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı oyuncuları kimlerdir?

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı Filminin Konusu Nedir?

Bir kez daha kılıç savaşçısı korsanların dünyasına misafir oluyoruz. Kaptan Jack Sparrrow’un, Uçan Hollandalı’nın kaptanı Davy Jones’a kan borcu olduğu konusunda kendisine bir hatırlatma yapılır. Davy Jones, cehennemden çıkma mürettebatı ile bir hayalet geminin kaptanıdır. Jack, borcunu temizlemezse, Davy’nin kölesi olarak kalmaya mahkum olacaktır.

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

Jack Sparrow’un içinden çıkamayacağı durum pek görülmediği üzere illa ki bir yol bulacaktır. Ölü Adamın Sandığı’na sahip olan kişinin Davy Jones’un da kontrol edebileceğini fark edince durum karmaşıklaşacaktır.

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Gore Verbinski

Oyuncular: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley

Tür: Macera, Aksiyon, Fantastik

Yapım Yılı:14 Temmuz 2006 / 2s 31dk

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimdir? ile ilgili etiketler karayip korsanları ölü adamın sandığı karayip korsanları 2
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.