Karabükspor'da telaş! "Beşiktaş acısını bizden çıkarmasın?"

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sinir harbi içerisinde geçti. Beşiktaş umarım acısını bizden çıkarmaz." dedi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, pazar akşamı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan Beşiktaş – Fenerbahçe maçının sinir harbinde geçtiğini belirterek, "Umarım bizimle oynanacak maçta onun acısı çıkartılmaya çalışılmaz" dedi.

"UMARIM ACISINI BİZDEN ÇIKARMAZLAR"

Takımla birlikte Antalya'da kampta bulunan Başkan Tankut, Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini söyledi. 10 Şubat Cuma akşamı Beşiktaş ile sahalarında çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Başkan Tankut, "Dün Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında sinir harbi içerisinde geçen bir maç oynandı. Kontrol elden kaçtı orada. Umarım bizimle oynanacak maçta onun acısı çıkartılmaya çalışılmaz diye düşünüyorum. Bizim artık puan ya da puanlar toplamamız gerekiyor. O bakımdan cuma günü oynayacağımız Beşiktaş maçından 3 puan bekliyoruz. Maçtan öncede futbolcularımızla görüşeceğim" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını kamp yaptığı Antalya Belek'te sürdürüyor.

Karabükspor'da telaş! "Beşiktaş acısını bizden çıkarmasın?" ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Karabükspor