Karabağ Galatasaray maçı Haber Global canlı izle

Karabağ Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışta. Milli ara nedeniyle gerçekleştirilecek özel maçta Süper Lig takımlarından Galatasaray ile Azerbaycan ekibi Karabağ karşı karşıya geliyor. İşte, KARABAĞ GS maçı Haber Global canlı izle linki…

Süper Lig lideri Galatasaray ile kardeş Azerbaycan ekiplerinden Karabağ, depremzedeler yararına düzenlenecek özel maçta karşı karşıya geliyor. 14 maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta Konyaspor’a 2-1 kaybetmesine rağmen zirvedeki yerini koruyan sarı kırmızılılar Karabağ karşısında da galip gelmek istiyor.

Baku Olympic Stadium’da 26 Mart Pazar akşamında saat 19.00’da başlayacak Karabağ Galatasaray maçı CBC Sport ile Haber Global kanallarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Tüm geliri, depremden etkilenen bölgelere bağışlanacak karşılaşma resmi bir maç olmamasına rağmen, mücadelede Video Yardımcı Hakem uygulaması da yer alacak.

Galatasaray resmi hesabından yapılan açıklamada, "Galatasarayımızın, 26 Mart Pazar günü saat 19.00'da Qarabağ FK ile Azerbaycan'da oynayacağı hazırlık karşılaşmasının tüm gelirleri depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacaktır." ifadeleri yer aldı.

Karabağ Galatasaray maçı Haber Global canlı izle

CBC Sport nasıl izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

Karabağ Galatasaray maçı Haber Global canlı izle ile ilgili etiketler Karabağ FK Galatasaray