Kara Sevda 58. yeni bölüm fragmanında flaş olay! Deniz ve Nihan, Kemal'in evinde...

Kara Sevda 58. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Kara Sevda yeni bölümde Deniz ve Nihan, Kemal'in evinde... Kara Sevda son bölüm özeti ve 58. bölüm fragmanı detaylarıyla birlikte haberimizde...

Kara Sevda 58. yeni bölüm fragmanında Deniz ve Nihan, Kemal'in evinde biraraya geliyor. Kara Sevda yeni bölüm fragmanı internette yayınlandığı andan itibaren dizinin yeni bölümünde neler olacağının ip uçları sosyal medyada en çok konuşulan oldu. Dizinin fragmanında Nihan ve Emir arasında yaşanacak önemli gelişmelerle ilgili ilk bilgileri paylaşıldı. İkili boşanma kararı aldıklarını çevresindekilerle paylaşacak. Deniz bebeği de yanına alarak Kemal'in evine giden Nihan oldukça keyifli dakikalar geçirecek. Yaptığı açıklamada "Bizi çok mutlu ettin" diyen Kemal, bir yandan Emir'e karşı galip gelmenin sevincini yaşarken bir yandan da Deniz'e Nihan'a kavuşmanın mutluluğunu ailesiyle paylaşacak. Kara Sevda son bölümde yaşananlar ve 58. bölüm fragmanı haber detayda...

Kara Sevda son bölümde Kemal'in kardeşini aramaya devam etmesi ve Zeynep'i telaşlandırırken kendisini intihara kadar sürükleyen süreçte önemli gelişmeler yaşandı. Abisinin peşinde olduğunu ifade eden Zeynep, Emir'den yardım istese de beklediği karşılığı alamadı. Kara Sevda fragmanında yer alan bilgilere göre Emir ve Nihan boşanma kararlarını basın mensuplarının önünde açıklayacak ve Nihan Deniz'i de yanına alarak Kemal'in evine yerleşecek.Tv izleyicileri Kara Sevda'nın yeni bölümü heyecanla bekliyor.

kara_sevda_58

Kara Sevda son bölümde neler oldu?

Çarşamba günleri ekrana gelen dizinin son bölümünde Nihan ile Kemal arasında romantik dakikalar yaşanmaya devam etti. Deniz’in kendi kızı olduğunu ifade eden Kemal nezarethanede Emir’le yaptığı görüşmede Deniz’i bir gün mutlaka geri alacağını ifade etti. Emir ise Deniz’le ilgili konularda kazananın kendisi olacağını belirtti. Nezaretten çıktıktan sonra Nihan’ın kendisine hazırladığı sürprizlerle karşı karşıya kalan Kemal, romantik geçen dakikaların ardından evlenme teklifi imasında bulundu. “Evleneceksin benimle, ileride karım olacaksın” diyen Kemal, Nihan’ı oldukça mutlu etti.

Kara Sevda yeni bölümde neler olacak?

Emir'in Nihan'dan boşanmasının ardından Kemal'in evine yerleşen Nihan, Deniz bebeği de yanında götürdü. Sürpriz evlilik teklifi karşısında oldukça şaşıran Ayhan, şaşkınlığını üzerinedn atmasının ardından teklifi kabul etti. Öte yandan abisinin kendisini araması nedeniyle tedirgin olan Zeynep, yaşadığı kargaşadan sıkılarak canına kıymaya karar verdi. Nihan ise Zeynep'i arayan Kemal'e onun kız kardeşi olduğunu unutmasını ve duygularını bir kenara bırakması gerektiğini söyledi.

Kara Sevda'da Zeynep Kamal'den kaçmaya çalışacak

Kemal’in öfkeli bir şekilde Zeynep’i aramasının ardından devreye giren Nihan, sevdiği kişiden duygularını bir kenara bırakması ve Zeynep’i kız kardeşi olduğunu unutmasını isteyecek. Zeynep ise Emir’le yaptığı görüşmede daha iyi saklanması gerektiğini anlayacak. Kemal’in öfkesiyle ilgili zafiyetinin olduğunu dile getiren Emir, “Bir katilin en zayıf noktasının öfkesi” olduğunu belirtecek.

Kara Sevda 58. yeni bölüm fragmanında flaş olay! Deniz ve Nihan, Kemal'in evinde... ile ilgili etiketler kara sevda 58. yeni bölüm kara sevda son bölüm Kara Sevda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.