Kar Yağışı İstanbul'da Kaç Gün Devam Edecek? İstanbul'da Kar Yağışı Ne Kadar Devam Edecek?

Kar Yağışı İstanbul'da kaç gün devam edecek sorusu tüm İstanbulluların merak konusu oldu. Hayatın durma noktasına geldiği, araçların yollarda kaldığı İstanbul'da kar yağışı ne kadar devam edecek? Meteoroloji Uzmanları açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da kar yağışının ne kadar devam edeceğini açıkladı. Hayatın durma noktasına geldiği İstanbul'a çevre illerden giriş çıkışlar durduruldu. Tüm ilçelerde kar kalınlığının 50 cm'ye kadar çıktığı şehirde alarm durumuna geçildi.

İstanbul'da kar yağışı kaç gün daha devam edecek konusu da bir başka merak konusu oldu. Özellikle yüksek kesimlerde kar yağışının etkili olduğu kentte kar yağışıyla birlikte insanlar evlerine gitmekte zorluk çekti.

Diyarbakır'da kar yağışı hayatı felç etti: Belediye ve DEDAŞ'a tepki yağdı  - 19.01.2022, Sputnik Türkiye

Kar yağışının İstanbul'da ne kadar daha süreceği konusu da Meteoroloji uzmanları tarafından açıklandı. Avrupa yakasında 24 Ocak 2022 akşamı devam edeceği ve soğuk bir gecenin yaşanacağını açıklandı. Anadolu yakasında birçok aracın yollarda kaldığı İstanbul'da kar yağışı devam edecek.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI KAÇ GÜN DEVAM EDECEK?

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının bu gece boyunca devam edeceğini açıkladı. Soğuk gecelerin daha İstanbul'da bir süre devam edeceğini söyeleyen Şen, İstanbul'da kar yağışının bu gece ve yarın devam edeceğini açıkladı. 

Kar Yağışı İstanbul'da Kaç Gün Devam Edecek? İstanbul'da Kar Yağışı Ne Kadar Devam Edecek? ile ilgili etiketler kar ne zaman yağacak? İstanbul kar yağışı kaç gün
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.