Kanyon AVM ne zaman açılıyor? Kanyon AVM'de uyulması gereken kurallar neler?

Kanyon AVM ne zaman açılıyor? Koronavirüs salgını sonrası kapanan AVM'ler, vaka sayıalrındaki düşüş ve salgının kontrol altına alınması sonrası tekrar açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası AVM'ler kademeli olrak açılacağını söyledi. AVM'ler açıldı fakat uyulması gereken kurallar var. Kanyon AVM, İstanbul'un en büyük avm'lerinden biri ve risk taşıyor. Peki Kanyon ne zaman açılıyor, Kanyon'da uyulması gereken kurallar neler?

Kanyon AVM ne zaman açılıyor?  Salgın sonrası ülkemizde alınan tedbirler kapsamında AVM'ler de kapatılmıştı. Ancak alınan önlemler sonuç vermiş ve vaka sayılarındaki hızlı düşüş sonrası tedbirler gevşetildi. AVM'lerin de açılmasına karar verildi. Kanyon AVM ne zaman açılıyor, Kanyon AVM'de uyulması gereken kurallar neler vatandaşlar araştırıyor. İşte Kanyon AVM ile ilgili detaylar...

 

KANYON AVM NE ZAMAN AÇILIYOR?

Türkiye’de koronavirüs sebebiyle birçok işletme olduğu gibi alışveriş merkezleri de 15 Mart’tan beri kapatılmış durumdaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan kabine toplantısı sonrası AVM’lerin 11 ilgili bakanlıkların kurallarına uymak suretiyle 11 Mayıs’ta hizmete açılacağını söyledi.

KANYON AVM çalışma saatleri ise; 10.00 - 22.00'dır.

Kanyon AVM Adresi: Levent, Büyükdere Cd. No:185, 34394 Şişli/İstanbul

Cevahir AVM çalışma saatleri! Cevahir saat kaçta açılıyor, kaçta ...


AVM'LERDE UYULMASI GEREKEN KURALLAR!

- Belirli sayıda mağaza açılacak.

- AVM’ye giren kişi sayısı kısıtlanacak.

- Döner kapılar kaldırılacak.

- Müşteriler mağazalara tek tek ve sayıyla alınacak.

- AVM girişlerine ısı ölçer kameralar konulacak.

- Müşteriler ateşleri ölçülerek içeri alınacak.

- AVM içinde müşteriler için yollar işaretlenecek.

- Yürüyen merdivenler UV ışınlarıyla dezenfekte edilecek.

- Kıyafetler dijital ortamda denenecek.

- Sosyal mesafe kuralı sık sık kontrol edilecek.

- AVM içinde belirli aralıklarla el dezenfektanı yerleştirilecek.

- Girişlerde müşterilere maske dağıtılacak.

Kanyon AVM ne zaman açılıyor? Kanyon AVM'de uyulması gereken kurallar neler? ile ilgili etiketler AVM kanyon ne zaman çılıyor kanyon uyulması gereken kurallar kanyon avm
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti

İran'da, pazar günü helikopter kazası geçirerek hayatını haybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyaniçin üç günlük cenaze töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Reisi için Meşhed'de düzenlenen son törene İranlılar adeta akın etti.