Kanal D yayın akışı 23 Ocak! Pazar akşamı Kanal D'de neler var?

Kanal D yayın akışı 23 Ocak Pazar program listesinde neler var televizyon izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Bu hafta Kanal D ekranlarında Yargı dizisi var mı? İşte 23 Ocak Kanal D yayın akışı listesi…

23 Ocak Pazar Kanal D yayın akışı listesi belli oldu. Kanal D ekranlarında Pazar akşamında hangi dizinin yayında olduğu ve gün içerisinde hangi programların yayınlanacağı sık sık sorgulanmaktadır.

23 Ocak Pazar gününde Kanal D ekranlarında saat 14.00’da Camdaki Kız, 16.45’te Yumurcak, 18.45’te Kanal D Haber Hafta Sonu ve 20.00’da ise Yargı dizisi yeni bölümü ile yayında olacak.

23 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI

14.00: Camdaki Kız
16.45: Yumurcak
18.45: Kanal D Haber Hafta Sonu
20.00: Yargı

kanal d yayın akışı 23 ocak

Ilgaz’ın yönlendirmeleriyle, Engin’in öldüğü geceye ait detayları hatırlamaya başlayan Ceylin için artık bazı şeyler netleşmeye başlamıştır. Şüpheleri Ceylin üzerinden kaldıracak ipuçları ortaya çıktıkça Ilgaz, Ceylin’in masumiyetine giden yola kendinden emin adımlarla çıkmak ister; ancak, onu büyük engeller beklemektedir.

Oğlunun dosyasını gittikçe karıştıran ve Ceylin lehine olan deliller, Yekta’nın iyice saldırganlaşmasına sebep olur. Seda, Merdan’ın verdiği görevi yerine getirmek için Yekta’ya yakın dururken, Çınar ise yine risk alarak Serdar’la hareket etmeyi kabul eder ve tehlikeli bir plana dahil olur. Üstelik bu sefer yalnız değildir.

Ne zaman düşseler daha güçlü kalkabilmek için birbirlerine ihtiyaç duyduklarını fark eden Ilgaz ile Ceylin için ufukta yeni bir yol görünmektedir. Ancak bu sefer daha büyük kararların gölgesinde uzanan bu yol, onları yeni bir eşiğe taşımak üzeredir.

Kanal D yayın akışı 23 Ocak! Pazar akşamı Kanal D'de neler var? ile ilgili etiketler Kanal D Yargı yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.