Kalp Yarası Finali Nasıl Olacak? Kalp Yarası Ne Zaman, Hangi Bölümde Final Yapıyor?

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Kalp Yarası final için gün sayıyor. Dizinin 28. bölüm final sahnesinde Ferit'in kaza geçirmesi izleyenleri şoke etmişti. Peki Kalp Yarası finali nasıl olacak? Kalp Yarası ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Kalp Yarası final kararının yankıları sürüyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrol oynadığı dizinin son bölümünde Ferit'in kaza geçirmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Kalp Yarası finalinde ne olacağı konusu da artık izleyenlerin en merak ettiği konu oldu. Sancakzade Konağı'nda iplerin iyice gerildiği son bölümlerde Ferit'in babasının katilini ararken tüm ipuçlarının Yaman'ı göstermesi artık işin sonuna geldiğini gösterir nitelikteydi.

Kalp Yarası Finalinde Ne Olacak?

Kalp Yarası ne zaman bitiyor sorusu sosyal medyada en çok etkileşim alan dizinin hayranlarının araştırdığı konu oldu. Başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in sosyal medya hesaplarından anlaşıldığı kadarıyla Kalp Yarası 32. bölümde final yapıyor.

Kalp Yarası Finali Nasıl Olacak? Kalp Yarası Ne Zaman, Hangi Bölümde Final Yapıyor?

ATV ekranlarında iki sezondur devam eden heyecan yakında sona erecek. Ancak Kalp Yarası finaliyle de çok konuşulacağa benziyor.

Dizinin Son Bölümünde Ne Oldu?

Ferit’in ulaştığı ipuçlarının hepsi Yaman’ı işaret edince Sancakzade Konağı'nda ipler iyice gerildi. Sinirlerine hakim olamayan Sinan, Yaman’a saldırdı. Tam o sırada Mirza gelip Elif’in ortadan kaybolduğu haberini verdi.

Kalp Yarası Finali Nasıl Olacak? Kalp Yarası Ne Zaman, Hangi Bölümde Final Yapıyor? - Resim : 2

Ayşe panik içerisinde Elif’i aramaya başladı. Azade, Yaman’dan kurtulmak için boş durmadı. Polisler, hakkında yapılan suç duyurusuyla Yaman’ı gözaltına aldı. Azade’nin Yaman’a kurduğu tuzak, Bahtiyar’ın Yaman’a şahitlik yapmasıyla sonuçsuz kaldı.

Kızının Sancakzade Konağı’na yerleştiğini duyan Hüseyin fırsatı kaçırmadı, konağa yerleşti. Olanlara daha fazla dayanamayan Zümrüt, Fransa’ya abisinin yanına gitmeye karar verdi.

Memleketine yaptığı ziyaretten dönen Vedia, hiç beklemediği bir anısıyla yüzleşince kendini bir türlü toparlayamadı. Vedia ve Zeytin’i evinde misafir eden Betül, Yaman’ın başına gelenleri ve onun teyzesi olduğunu bildiğini söyledi. Elif’in intiharı herkesi derinden sarstı. Ayşe, Elif’in başına gelenlerden dolayı Şahin’i suçladı. Ferit, Ayşe’nin yanına gitmeye çalışırken emniyetteki arkadaşından annesi hakkında duyduklarıyla allak bulak oldu. Bir anda dikkatinin dağılan Ferit, bir kaza yaptı.

 

Kalp Yarası Finali Nasıl Olacak? Kalp Yarası Ne Zaman, Hangi Bölümde Final Yapıyor? ile ilgili etiketler kalp yarası final bitiyor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.