Kalp krizi mi geçirdi? İbrahim Tatlıses sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Yıllar sonra İbo Show ile ekranlara dönen 69 yaşındaki ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses sevenlerini korkuttu. Kalp krizi geçirdiği iddiasıyla gündeme gelen Tatlıses'in bir hafta önce sessiz sedasız ameliyat masasına yattığı ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses'i dokuz yıl sonra ekranlara döndüren İbo Show, müzik dünyasından ve televizyon dünyasından isimleri ağırlamaya devam ediyor. Star TV'de yayınlanan ve her cumartesi izleyiciyi ekrana kitleyen programla karşımıza çıkan İbrahim Tatlıses sevenlerini korkuttu. 'İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi' iddiası sosyal medyada bomba gibi düştü.

İbrahim Tatlıses

Tatlıses'in kalp krizi geçirdiğine dair ortaya atılan ve sosyal medyada geniş yankı bulan iddialar sonrası açıklama geldi. Bir televizyon kanalında gündeme gelen ' İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi' gelişmesinin ardından Mehmet Ali Erbil açıklama yaptı.

Mehmet Ali Erbil

MEHMET ALİ ERBİL, TATLISES'İN KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ İDDİALARINI YALANLADI

Mehmet Ali Erbil, televizyon programına canlı yayın konuğu olarak bağlanarak sosyal medyada ve basında yer alan iddiaları yalanladı ve şunları söyledi:

"İbrahim Tatlıses ile beş dakika önce konuştum. Hiçbir şeyi yok. Evinde ailesiyle birlikte. Adam işinin gücünün başında. Şuan Bodrum'da"

TATLISES'E STENT TAKILDI

İbrahim Tatlıses'in damar tıkanıklığı nedeniyle geçtiğimiz hafta sessiz sedasız ameliyat masasına yattığı ortaya çıktı. Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde operasyon geçiren ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'e stent takıldı. Gizli gerçekleştirilen operasyonun ardından Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÜLBEN ERGEN İLE BODRUM'DA BULUŞTU

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Bodrum tatili sırasında eski dostu İbrahim Tatlıses ile buluştu. İki meslektaş ve sıkı dost Gülben Ergen ile İbrahim Tatlıses hasret giderdi. Tatlıses'in daveti üzerine çocuklarıyla birlikte ünlü türkücünün villasına giden Ergen, birlikte yemek yedi.

Gülben Ergen

İbrahim Tatlıses ile çekilen fotoğraf karesini Instagram'dan paylaşan Gülben Ergen, fotoğrafa şu notu düştü:

"Alooo
Efendim Merkez
Nerdesin nerde?
Evdeyiz, sen?
İzmir’den Bitez’e geldim ben.
E gel çocuklar görsün seni. Bizim evde yemek yiyelim.
Yok, yol geldim yorgunum, sen al çocukları gel. Ciğer yapacağım.
Aaa ne değişik sen ve ciğer. Lahmacun da yiyelim bari, yıllardır yememişsindir sen değişiklik olsun.
De hadi uzatma, konum atıyorum gelin.
Atlas Ares Güney düştük Bitez yollarına. Anıları, yılları bi daha anlattım onlara. Pavarotti’nin şarkısı Osolemio'yu söylediğinden, on senelik tedavi sürecinden, sevenlerine kadar anlattım da anlattım. İlk kez görecekler Tatlıses’i
Heyecan yaptık:)
Bizi ne güzel karşıladı.
Bizi ne güzel ağırladı.
Bize ne güzel dersler çıkartacağımız gerçekler anlattı.
Ama en çok şunu tekrar etti.
"Sakın ola ipin ucunu bırakmayın. Sabır sabır sabır. Sabredin. Annenizi de babanızı da çok severim. Hep gelin" dedi.
Kesene , sofrana, sözüne, özüne sohbet merkez. İyi ki varsın İbrahim Tatlıses.
Amca mısın? Dayı mısın? Ona pek emin olamadım ama bana hem dost, hem ağabeyi, hem ustasın ona çok eminim"

Kalp krizi mi geçirdi? İbrahim Tatlıses sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama - Resim : 4 

İBO SHOW'UN 19 HAZİRAN KONUKLARI KİMLER?

Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği İbo Show'un bu haftaki konukları açıklandı. 29. Bölümün konukları: Metin Şentürk, Güllü, Orhan Ölmez, Dilan Tatlıses, Savaş Özdemir ve Rubato oluyor.


GEÇTİĞİMİZ HAFTA İBO SHOW'DA NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta İbo Show programına; Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Mahmut Tuncer ve Özgür Alter ile cumartesi gecesine damgasını vurdu. İbo Show'da yayınlanan nostaljik görüntülerin de yer aldığı program hem hüzünlendirdi hem de keyif dolu anlar yaşattı.

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU

İbo Show'un eski bölümlerine de yer verilen programda, Osman Yağmurdereli'nin görüntüleri herkesi gözyaşlarına boğdu. Yıllar önce İbo Show'a konuk olan Osman Yağmurdereli ile görüntülerin ekrana gelmesiyle stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.

KİTABINI YAZMAKTAN VAZGEÇTİ

İbo Show'un sürpriz konuğu ise Aydemir Akbaş oldu. Bir anda stüdyoya giren Akbaş, tatlı bir şaşkınlık yarattı. Acele hareket ettiği için takma dişlerini evde unuttuğu söyleyen ünlü oyuncu herkesi kahkahaya boğdu. Aydemir Akbaş, Tatlıses ile olan anılarını anlatacağı kitabıyla ilgili de sürpriz açıklamalarda bulundu. Kitabı yazmaktan vazgeçtiğini söyleyen Akbaş, bu kararı alma sebebini de ilk kez açıkladı. İbrahim Tatlıses yüzünden kitabı yazmakla bitiremediğini söyleyen Aydemir Akbaş, esprili bir dille iyi bir şeyin çok az olduğunu söyleyerek herkesi kahkahaya boğdu.

 

Kalp krizi mi geçirdi? İbrahim Tatlıses sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Ameliyat Mehmet Ali Erbil Gülben Ergen Bodrum stent ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.