Kahraman itfaiye ekipleri, çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajıyla hayata döndürdü

İstanbul Şişli'de 5 katlı bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen bir kedi, itfaiye ekipleri tarafından kalp masajı yapılarak ve oksijen maskesi takılarak kurtarıldı.

Eskişehir Mahallesi Akağalar Caddesi'nde bulunan 5 katlı binanın giriş katındaki depoda henüz bilinmeyen bir nedenle saat 08.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın nedeniyle üst katlar dumanla doldu.

Kahraman itfaiye ekipleri, çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajıyla hayata döndürdü

Dumandan etkilenen bazı bina sakinleri kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken bazıları da üst katlarda mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Üst katlarda mahsur kalanlar ise itfaiyenin yardımıyla binadan çıkarıldı.

Kahraman itfaiye ekipleri, çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajıyla hayata döndürdü - Resim : 2

KEDİYİ İTFAİYE EKİPLERİ HAYATA DÖNDÜRDÜ

Yoğun dumandan insanlar kadar hayvanlar da etkilendi. Bir köpek sahibi tarafından dışarıya çıkarılırken bir kedi ise dumanda kaldı. Duman nedeniyle baygınlık geçiren kediyi itfaiye eri fark ederek dışarı çıkardı. Ekipler, kediye oksijen maskesi taktıktan sonra kalp masajı yaparak hayata döndürdü. Su içen kedi yavaş yavaş kendine geldi.

Kahraman itfaiye ekipleri, çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajıyla hayata döndürdü - Resim : 3

Yangın nedeniyle Akağalar Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı. Yangının söndürülmesinin ardından trafik normale döndü.

Kahraman itfaiye ekipleri, çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajıyla hayata döndürdü ile ilgili etiketler kedi yangın itfaiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.