Kadir İnanır Instagram hesabı! Kadir İnanır ve sevgilisinin Instagram pozu!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan Kadir İnanır, Instagram hesabı açtı. 70 yaşındaki usta ismin ilk paylaşımı sevgilisi Jülide Kural'la birlikte oldu. İnanır'ın Instagram hesabı ve sevgilisiyle verdiği poz büyük bir merakla araştırılıyor. İşte Kadir İnanır Instagram hesabı! Detaylar haberimizde...

Yeşilçam'ın en yakışıklı oyuncuları arasında olan Kadir İnanır, modern dünyanın teknoloji çağına daha fazla direnemedi. Usta isim çoğu meslektaşı gibi Instagram hesabı açtı. İnanır'ın birkaç gün önce açtığı hesabı ise kısa sürede binlerce takipçi sayısına ulaştı.  İnanır'ın Instagram hesabı ve sevgilisiyle verdiği poz büyük bir merakla araştırılıyor. İşte Kadir İnanır Instagram hesabı! Ayrıntılar haberimizde...

SOSYAL MEDYA ROMANTİĞİ

Sosyal medyaya adımını atan 70 yaşındaki usta oyuncu ilk paylaşımını uzun süredir aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Jülide Kural ile yaptı. Sevgilisi ile verdiği sarmaş dolaş poz veren takipçiler, hem şaşkınlık yaşadı hem de usta isme övgü yağdırdı. Kullanıcılar 70 yaşındaki jönün paylaşımına "Sosyal medya romantiği" yorumunu yaptılar.

Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında arasında olan Kadir İnanır, teknoloji çağına daha fazla direnemedi. Usta isim çoğu meslektaşı gibi Instagram hesabı açtı. İnanır'ın birkaç gün önce açtığı hesabı ise kısa sürede binlerce takipçi sayısına ulaştı.

70 yaşındaki usta oyuncu ilk paylaşımını uzun süredir birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu olan Jülide Kural ile yaptı. Instagram takipçileri usta ismin paylaşımına "Sosyal medya romantiği" yorumunu yaptılar.

KADİR İNANIR RESMİ INSTAGRAM HESABI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

İŞTE O FOTOĞRAF

Kadir İnanır Instagram hesabı! Kadir İnanır ve sevgilisinin Instagram pozu!

Kadir İnanır Instagram hesabı! Kadir İnanır ve sevgilisinin Instagram pozu! ile ilgili etiketler Instagram Kadir İnanır
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.