Kadın dizisi final mi yapıyor? Bitiyor mu? Kadın dizisi reyting sonuçları!

Kadın dizisi final mi yapıyor? Fox TV ekranlarının heyecanla takip edilen dizisi Kadın için yeni bir iddia ortaya atılıyor. Sosyal medyada konuşulan iddiaya göre Kadın'ın ekranlara veda edeceği söyleniyor. Dizinin hayranları final iddialarını araştırmaya başladı. İşte Kadın dizisi final mi yapıyor? Bitiyor mu? Kadın dizisi reyting sonuçlarını detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Kadın dizisi final mi yapıyor? Sosyal medyada konuşulan iddiaya göre Kadın'ın ekranlara veda edeceği söyleniyor. Başrollerinde; Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman ve Seray Kaya'nın yer aldığı dizinin ne zaman ekranlara veda edeceği merak ediliyor. Dizinin hayranları final iddialarını araştırmaya başladı. Fox TV ekranlarının heyecanla takip edilen dizisi Kadın için yeni bir iddia ortaya atılıyor. İşte Kadın dizisi final mi yapıyor? Bitiyor mu? Kadın dizisi reyting sonuçlarını detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Sosyal medyada ortaya atılan iddialar hakkında henüz açıklama yapılmamıştır. Dizinin yetkilileri tarafından yapılacak açıklama haberimize eklenecektir.

KADIN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadın dizisi yeni bölümde, apartmanda duyulan silah seslerinin ardından Arif'e bir şey olmadığı ortaya çıkıyor. Arif ve Bahar yeniden sevgili olurken, ikilinin 'Gözlerin gözlerimde' sözleri dikkat çekiyor. Diğer yandan ise Şirin'in Bahar'ın eski kocası Sarp'ın ölümü hakkındaki şok sözleri aileyi karıştırıyor.

Evine giren hırsıza silah çeken Şirin, "Ben ablamın kocasını öldürdüm daha yeni" diyerek meydan okuyor. O sırada eve giren Arif ise bu sözleri duyunca büyük şok yaşıyor. Şirin ise Arif'e meydan okuyarak, "Aferin sana sandığım kadar aptal değilmişsin. Sen bunu ispat edemezsin de. Elinde kanıtın yok" diyor.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir?

Arif ve Bahar’ı tüm olan olaylar daha da yakınlaştırmaya başlar. Arif’in mutluluğu ise her halinden belli olmaktadır. Bahar’ı arkadaşlarıyla tanıştıracağı düşüncesi de onu içten içe ümitlendirir.

Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılacaktır.

Kadın dizisi final mi yapıyor? Bitiyor mu? Kadın dizisi reyting sonuçları! ile ilgili etiketler Kadın Fox TV Özge Özpirinçci kadın kadın dizisi final kadın bitiyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.