Kadın dizisi bu akşam neden yok? Kadın yeni bölüm ne zaman?

Sevilen dizi Kadın bu akşam neden yok sorusunun yanıtını belli oldu. Kadın dizisini bu akşam FOX TV yayın akışında göremeyen takipçileri neden yok, yeni bölüm ne zaman sorularının yanıtlarını arıyor. Her bölümü duygu dolu sahneleri ile tam not alan Kadın dizisi bu akşam yayınlanmayacak. FOX TV sevilen dizinin yerine 'Kan Kardeşler ' filmine yer verdi. Peki Kadın dizisi bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte FOX TV yayın akışı ve sevilen dizinin bu akşam neden yayınlanmayacağının yanıtı....

Kadın dizisi takipçileri yayın akışında yeni bölümü göremeyince büyük hüsrana uğradı. Google üzerinden Kadın neden yok, yeni bölüm ne zaman, final mi yapıyor aramaları yapmaya başladılar. FOX TV, yayın akışında bulunmayan dizi yerine sinema filmine yer verdi. İzleyciler heyecanla yeni bölüm ne zaman yayınalancak merak ediyor. Peki Kadın yeni bölüm bu akşam neden yok? FOX TV yayın akışında hangi program var?

KADIN BU AKŞAM NEDEN YOK?

Büyük ilgiyle izlenen Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanırken, bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak. Yılbaşı tatili nedeniyle dizinin bu akşam olmadığı tahmin ediliyor.

KADIN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sevilen dizi Kadın yeni bölümü 9 Ocak Salı günü yayınlanacak. Haberimizden 11. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Kadın dizisi bu akşam neden yok? Kadın yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Kadın FOX ozgeozpirinçci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.