Kadıköy'de olaylı gece! Alkollü sürücü ve arkadaşı ekiplere zorluk çıkardı: Tehdit ettiler...

Bağdat Caddesi'nde yapılan polis denetimi sırasında alkollü olduğu tespit edilen bir aracın sürücüsü gözaltına alındı. Fakat sürücünün yanında bulunan arkadaşları, aracın çekilmesini engellemek isteyerek polise zor anlar yaşattı. İşte o anlar...

İstanbul Kadıköy Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye polis amirliği ekipleri, Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde dört noktada denetim yaptı. Denetim sırasında durdurulan bir şirkete ait ticari araç sürücüsü A. K.’nin yapılan testlerde 2,32 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri bunun üzerine alkollü sürücü A. K. hakkında cezai işlem uyguladı. Ardından alkollü sürücü gözaltına alınıp Bostancı Polis Merkezine götürüldü. Aynı ticari araç içerisinde bulunan arkadaşları E. F. ve E. C. F. ise şirkete ait ticari araçlarının bağlanıp çekici tarafından götürülmesine direnmeye çalıştı.

Kadıköy'de olaylı gece! Alkollü sürücü ve arkadaşı ekiplere zorluk çıkardı: Tehdit ettiler...

Polis ekiplerini defalarca tehdit eden ve hakaretler yağdıran alkollü sürücünün arkadaşları "Sürüldüğünüz zaman anlarsınız", "Sizinle görüşeceğiz", "Sicil numaranızı verin" tehditlerinde bulundular.

Kadıköy'de olaylı gece! Alkollü sürücü ve arkadaşı ekiplere zorluk çıkardı: Tehdit ettiler... - Resim : 2

O sırada çekim yapan gazetecilere de hakaretler yağdıran ve çekim yapan muhabirleri çeken E. F. "Ben de sizi çekeceğim" diyerek görüntülerini aldı. E. C. F ve E. F. bulundukları ticari aracın çekilmesine engel oldukları için, polis ekiplerine mukavemet suçundan haklarında işlem yapılmak üzere Bostancı Polis Merkezine götürüldü. E. F.’nin gözaltına alınırken polis ekiplerine küfürler savurduğu anlar kameralara yansıdı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Kadıköy'de olaylı gece! Alkollü sürücü ve arkadaşı ekiplere zorluk çıkardı: Tehdit ettiler... - Resim : 3

 

Kadıköy'de olaylı gece! Alkollü sürücü ve arkadaşı ekiplere zorluk çıkardı: Tehdit ettiler... ile ilgili etiketler İstanbul Bağdat Caddesi Kadıköy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.