Kaderimin Oyunu Hangi Kanalda? Hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kaderimin Oyunu yayın hayatına başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle dizinin başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak gibi yıldızlar yer alıyor. Çekimleri Amasya'da yapılan Kaderimin Oyunu hangi kanalda? Hangi günler yayınlanıyor?

Asiye karakteri ile Kaderimizin Oyunu başrolünde oynayan Öykü Karayel ile Cemal rolüyle izleyeceğimiz oyuncu Akın Akınözü'nü buluşturan Kaderimin Oyunu dizisi bu akşam yayın hayatına başlıyor. İddialı dizinin yayın günlerini ve hangi kanalda olduğunu merak edenler ise şimdiden araştırmalara başladı. Peki Kaderimin Oyunu hangi kanalda? Hangi günler yayınlanıyor?

KADERİMİN OYUNU HANGİ KANALDA?

Çekimler Amasya'da başlayan ve İstanbul'da devam eden Kaderimin Oyunu dizisi STAR TV'de ekrana geliyor.

Dizi her hafta Cuma akşamı ekrana gelecek. Kaderimin Oyunu başlama saati ise 20:00 olarak açıklandı.

 

Kaderimin Oyunu Hangi Kanalda? Hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Star TV kaderimin oyunu hangi kanalda kaderimin oyunu hangi günler
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.