Kaan Urgancıoğlu baba oluyor! Burcu Denizer'den düğünden günler sonra karnı burnunda poz!

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı'da "Ilgaz" rolüne hayat veren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer Atina'da evlenmişti. Denizer, düğünde günler sonra hamile olduğunu duyurdu...

Kampüsistan, Leyla İle Mecnun, Canım Ailem dizilerinde rol alan ve Kara Sevda'da canlandırdığı Emir Kozcuoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Kaan Urgancıoğlu son dönemde Yargı dizisiyle ekrana geliyor. Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü isim son olarak apar topar evlenmişti.

Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer Atina'da sessiz sedasız evlenip pozlarını paylaşınca herkes şaşırmıştı. Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer'in nikah kareleri sosyal medyayı sallamıştı.

Kaan Urgancıoğlu baba oluyor! Burcu Denizer'den düğünden günler sonra karnı burnunda poz!

KARNI BURNUNDA POZUNU PAYLAŞTI

O günlerde hamilelik iddialarına çiftten yanıt gelmemişti. Ancak düğünün ardından, güzel isim sosyal medyadan karnı burnunda bir pozunu paylaşarak hamile olduğunu doğruladı.

Kaan Urgancıoğlu baba oluyor! Burcu Denizer'den düğünden günler sonra karnı burnunda poz! - Resim : 2

Kaan Urgancıoğlu baba oluyor! Burcu Denizer'den düğünden günler sonra karnı burnunda poz! ile ilgili etiketler Kaan Urgancıoğlu Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.