Fenerbahçe'de Jose Sosa üzüntüsü

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sose, dün olduğu gibi bugün de antrenmanı yarıda bıraktı. Tangocu'nun yarın oynanacak Konyaspor maçında forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8'inci haftasında yarın sahasında ağırlayacağı İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yarınki maçın son taktik çalışması yapıldı. İdmana tam kadro çıkan Sarı-lacivertlilerde, kasık bölgesinde ağrı hisseden Jose Sosa çalışmayı yarıda bıraktı. Tedavisine başlanan futbolcunun yarınki maçın kadrosuna alınmayacağı belirtildi.

KONYASPOR'DA KORONAVİRÜS VAKASI

İttifak Holding Konyaspor'da Fenerbahçe maçı öncesi bir futbolcunun yeni tip koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı bildirildi. Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Her hafta teknik heyetimiz, futbolcularımız ve destek ekibimize rutin olarak yapılan Kovid-19 tetkiklerinde 1 futbolcumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Sağlık durumu iyi olan oyuncumuz izole edilerek, takip ve tedavisine başlanmıştır" denildi.

Fenerbahçe'de Jose Sosa üzüntüsü ile ilgili etiketler Fenerbahçe Jose Sosa