Jet Sosyete 39. bölüm izle! Nilüfer konuk oluyor!

Jet Sosyete 39. bölüm izle! TV8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete, final bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek. Gülse Birsel'in açıklaması üzerine 2 Mayıs tarihini final tarihi olarak belirlediği ve dizinin internet ortamında devam edeceği söyleniyor. Cengiz'in evi kiralayacağını duyan Yaşar ile Safiye, evi görmeye gelenleri vazgeçirmek için plan yapıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Jet Sosyete 39. bölüm izle! Nilüfer konuk oluyor! Detaylar

Jet Sosyete 39. bölüm izle! Ekranların en çok güldüren dizileri arasında yer alan Jet Sosyete, 2 Mayıs akşamı yayınlanacak final bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek. TV8 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Jet Sosyete bu akşam yayınlanacak yeni bölümde; Yaşar, Cengiz'in evi kiralayacağını öğrenmesi üzerine büyük üzüntü yaşıyor. Safiye ile Gündüz ise evi görmeye gelenlere sürpriz planlar hazırlıyorlar. Ünlü sanatçı Nilüfer'in konuk olacağı bölümün büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Gündüz, yeğeninin düğününe gelecek Alara'dan hediye olarak istedikleri karşısında Şennur tarafından mutluluk ile karşılanıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.İşte Jet Sosyete 39. bölüm izle! Nilüfer konuk oluyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

JET SOSYETE FİNAL Mİ YAPIYOR?

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan nedeniyle yayın tarihi Çarşamba gününden Perşembe'ye geçen Jet Sosyete dizisinde ortalık yine karıştı. Dizinin sevenleri Perşembe gününe kaydırılmasından memnun olmayınca Gülse Birsel son alarak sosyal medya hesabından dizinin final kararı aldığını açıkladı. Bu akşam final yapacak dizide izleyenleri sürprizler bekliyor.

JET SOSYETE 39 BÖLÜMÜ İZLE

Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu hafta neden ekranlarda olmayacağını şu sözlerle açıkladı: "7 haftadır aralıksız 120 dakikalık bölümlerle yayındayız ve temsili fotoğraftaki haldeyiz. Bu hafta soluklanıp haftaya Perşembeden itibaren Mayıs’ın ilk haftasına kadar yine her Perşembe sizinle olmaya devam edeceğiz. Bizi özleyin." Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix'te değil. blutv, puhutv, Digiturk ya da FOXplay'de olabilir. Yani Türkiye'de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak" açıklaması yapıldı. Gülse Birsel imzalı komedi dizisi Jet Sosyete, iki hafta sonra 39. bölümüyle final yapacak.

Jet Sosyete 39. bölüm izle! Nilüfer konuk oluyor!

Daha önce Jet Sosyete'nin artık tv ekranlarında olmayacağını açıklayan Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni sezon için açıklamalarda bulundu. Birsel televizyonda 120 dakika yayınlanan dizinin, yeni sezonda 45 dakika olacağını açıkladı, "Reytinglerle bizi ikna etmeye çalışma televizyon dünyası. Yeni sezonda başka platforma gidiyoruz biz, çiçek gibi 45 dakika yapacağız. (Televizyon finalimiz 2 Mayıs’ta, 2 bölüm kaldı yani)"

Jet Sosyete 39. bölüm izle! Nilüfer konuk oluyor! ile ilgili etiketler canlı izle Jet Sosyete TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.