İzzet Yıldızhan'dan Alişan'ın açıklamalarına jet yanıt! Kardeş acısı çekerken para derdine mi düştü?

Şarkıcı Alişan, Günaydın'a verdiği röportajda ''Bir sanatçı var, onunla yaşadığım olayı asla unutmayacağım.'' ifadelerini kullanmıştı. Alişan'ın ismini vermediği o kişinin İzzet Yıldızhan olduğu iddia edilmişti. İzzet Yıldızhan o kişinin kendisi olduğunu doğrularken olaydan haberinin olmadığını söyledi.

Alişan, geçtiğimiz Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş'ın vefatının 12. gününde yaşadığı üzücü olayı Günaydın'a verdiği röportajda anlatmıştı.

''Bir sanatçı var, onunla yaşadığım olayı asla unutmayacağım.'' diyen Alişan başından geçen üzücü olayı şu sözlerle anlatmıştı:


''Yaz boyu Selçuk'un aldığı 30-40 tane düğün ve konser vardı. Onları iptal etmiştim. Paralarını iade ettim. Ama bir sanatçı var, onunla yaşadığım olayı asla unutmayacağım. Bir sanatçı var, adını verip onu gündeme getirmek istemiyorum. Paraya hiç ihtiyacı olmayan, tanıdığım biri. Daha önce anlaştığım bir iş vardı ve sahneye çıkamayacağım için aldığım kaporaları iade edeceğimi söyledim. Organizatör başka bir şarkıcıyla anlaşmış. Kardeşimin vefatının 12'nci günüydü, bu şarkıcının menajeri kuzenimi arayıp 'Sanatçım parasını almadan sahneye çıkmıyor' dedi. Ben de kuzenimi arattırdım ve 'Para bende, çıksın pazartesi vereceğim' dedim. Zaten dünya başıma yıkılmış, gözüm hiçbir şey görmüyor. Ama ısrar etti ve ben parasını o haldeyken yolladım. O şekilde çıkıp konser verdi. Aylar sonra menajeri aradı, 'Bir daha beni gördüğü yerde selam vermesin' dedim. O da 'Sanatçının haberi yok, ben yaptım' diye cevap verdi. Ama sanatçının haberi olmadan menajerinin asla böyle bir şey yapamayacağını biliyorum. Selçuk'un ölümünden sonra herkes bana destek oldu. Bir tek bu olayı unutmuyorum.''

İzzet Yıldızhan'dan Alişan'ın açıklamalarına jet yanıt! Kardeş acısı çekerken para derdine mi düştü?

İZZET YILDIZHAN: KEŞKE ALİŞAN BENİ ARAYIP KONUŞSAYDI

Alişan'ın bu açıklamalarının ardından söz konusu kişinin İzzet Yıldızhan olduğu iddia edildi. İzzet Yıldızhan, Alişan ile ilgili konuya konuk olduğu Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında açıklık getirdi.


''Böyle bir olaydan haberim yoktu'' diyen Yıldızhan üzüntüsünü dile getirerek şunları söyledi: ''Böyle bir konuda adımın geçmesini üzüntüyle öğrendim. Böyle bir olaydan haberim yoktu. Bilgim olsa böyle bir olayın yaşanmasına müsaade etmezdim. Keşke Alişan, sosyal medyadan beni çıkaracağına arayıp konuşsaydı. Ben organizatörlerle para konuşmam. Bu konuları menajerim konuşur, ben sahneye çıkar sanatımı icra ederim. Alişan'ın kardeşinin vefatında şehir dışında olduğum için cenazeye yetişemedim, arayarak baş sağlığı ilettim ve acısını paylaştım. Böyle bir olayın bana mâl edilmesi beni derinden üzdü.''

 




İzzet Yıldızhan'dan Alişan'ın açıklamalarına jet yanıt! Kardeş acısı çekerken para derdine mi düştü? ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan Alişan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.