İzmir'e girişler yasak mı? İzmir'e araç girişleri serbest mi?

İzmir'e girişler yasak mı? İzmir'e araç girişleri serbest mi sorularının yanıtı haberimizde. Geçtiğimiz gün büyük bir depremle sarsılan İzmir, yaralarını sarıyor. Can kayıpları ise devam ediyor. İzmir'e giriş yapmak isteyenler araç girişleri yasaklandı mı araştırıyor. İşte detaylar..

İzmir'e girişler yasak mı? İzmir'e araç girişleri serbest mi sorularının yanıtı haberimizde. Geçtiğimiz gün büyük bir depremle sarsılan İzmir'e giriş yapmak isteyenler araç girişleri yasaklandı mı araştırıyor. İşte detaylar..

İZMİR'E GİRİŞLER YASAK MI?

İzmir'de merkez üssü Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından kente girişler kısıtlandı. İzmir'e girişler kontrollü olarak sağlanırken, ambulans, arama-kurtarma ve yardım araçlarına öncelik veriliyor. Kentten çıkışlarda ise herhangi bir kısıtlama uygulanmıyor.

Söz konusu kısıtlamanın ne kadar süre devam edeceği henüz belli değil. Bu kapsamda Valilik ya da diğer resmi kurum ve kişilerden açıklama geldiği takdirde ayrıntılara haberimizde yer vereceğiz.

 

İzmir'e girişler yasak mı? İzmir'e araç girişleri serbest mi? ile ilgili etiketler deprem izmire girişiler yasak mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.