İzmir Aliağa TOKİ kura sonuçları 2020! Sonuç sorgulama sayfası

İzmir Aliağa TOKİ kura sonuçları 2020 açıklandı mı? TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi, Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Kura ise bugün saat 13:00'da gerçekleşecek. Kura sonuçlarını adaylar nasıl öğreneceğini merak ediyor. Detaylar haberimizde...

İzmir Aliağa TOKİ kura sonuçları 2020 açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları gündemde merak edilen konular arasında bulunuyor. Pazartesi günü Karabağlar, Salı günü Seferihisar konutlarının kurası gerçekleştirildi. Bugün ise TOKİ İzmir Aliağa kurası çekiliyor.

TOKİ İZMİR ALİAĞA KURASI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

TOKİ İzmir Aliağa kurası saat 13:00'te Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Tesisleri'nde yapılacak.

TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ kura sonuçları internet sorgulama sayfasının gün içinde toki.gov.tr adresinde yayımlanması bekleniyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

TOKİ KURALARI NASIL ÇEKİLECEK?

"Hak Sahibi Belirleme Kurası" noter huzurunda; İdare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecektir.

1) Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri konut sayısının %10'u kadar kontenjan ayrılacak ve gerek görüldüğü takdirde kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.

İzmir Aliağa TOKİ kura sonuçları 2020! Sonuç sorgulama sayfası

2) "En Az %40 Engelli Vatandaşlara" konut sayısının %5'i kadar kontenjan ayrılacak ve gerek görüldüğü takdirde kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.

3) Diğer Konut Alıcı Adayları için İdaremizin genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile hak sahipleri belirlenecektir.

Sosyal konutların fiyatı 160 ile 210 bin lira arasında değişiyor. Hak sahipleri noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek.

İzmir Aliağa TOKİ kura sonuçları 2020! Sonuç sorgulama sayfası ile ilgili etiketler İzmir TOKİ Aliağa kura kura sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.