İZELMAN ve İZDENİZ en az lise mezunu 6 personel alımı! İşte başvuru şartları ve tarihleri!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 personel alacağını resmen duyurdu. İŞKUR kapsamında yayımlanan ilanda İZELMAN ve İZDENİZ olmak üzere 6 personel alınacağı belirtildi. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuru şartları…

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanda İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az lise mezunu 6 personel alınacağı belirtildi.

Adayların başvurularını İZELMAN için 23 - 24 - 25 Şubat, İZDENİZ için 23 Şubat 2022 tarihine kadar kurum e-posta adresi üzerinden özgeçmiş göndermek suretiyle online olarak yapabilecekleri ifade edildi.

İZELMAN Büro Elemanı alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak, En az Lisans mezunu olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

İZELMAN Vasıfsız İşçi alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak, En az Lise mezunu olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

İZELMAN Büro Elemanı alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak, En az Önlisans mezunu olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

İZELMAN Gıda Mühendisi alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak, Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

İZDENİZ Uzakyol Kaptan alımı için (1 kişi) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, En az Üniversite mezunu olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak, Uzakyol kaptan gemi ehliyetine sahip olmak.

İZDENİZ Uzakyol Başmühendis alımı için (1 kişi) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, En az Üniversite mezunu olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak, Uzakyol Başmühendis gemi ehliyetine sahip olmak.

İZELMAN ve İZDENİZ en az lise mezunu 6 personel alımı! İşte başvuru şartları ve tarihleri! ile ilgili etiketler İzmir Büyükşehir Belediyesi izelman izdeniz personel alımı başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.