İYİ Partili vekilin oğlu DEAŞ'a mı katıldı?

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, oğlu Hüseyin Kağan Öztürk’ün DEAŞ saflarında Suriye’de savaştığı iddialarına cevap verdi.

İYİ Parti vekili Yasin Öztürk’ün oğlu Hüseyin Kağan Öztürk’ün DEAŞ saflarında Suriye’de savaştığı iddia edilmişti.

Odatv'den Caner Taşpınar, Yasin Öztürk’e bu iddiaları sordu:

“OĞLUMUN DEAŞ’E KATILDIĞINI SÖYLEYENLERİN ELİNDE EĞER…”

İYİ Parti’li Öztürk’ün ilk sözleri şu oldu: “Benim oğlum iki buçuk yıldır kayıp. Nerede olduğunu ne ben biliyorum, ne de devlet. Size bu iddiayı ulaştıranların amacı İYİ Parti’nin kongre süreci nedeniyle spekülasyon yaratmaktır. Ben İYİ Parti vekili olmasam bugün bu iddiayı konuşuyor olmazdık.”

Öztürk, sözlerine şöyle devam etti: “Oğlumun DEAŞ’e katıldığını söyleyenlerin elinde eğer resmi bir belge ya da fotoğraf gibi somut bir şey varsa, lütfen bana ulaştırsın.”

“YAKIŞIKLI VE BAŞARILI BİR ÇOCUKTU BENİM OĞLUM”

Baba Öztürk, oğlunun nasıl kaybolduğunu şöyle anlattı:

“Benim oğlum 22 Şubat 2016’da kayboldu. 18’ine girdikten 3 ay sonra… O günden beri haber alamıyorum. Türkiye 327’ncisi olmuş, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nü kazanmış, yakışıklı ve başarılı bir çocuktu benim oğlum. ‘Aktivist’ti. Bakın bu kelimeyi özellikle söylüyorum. Bu özelliğinden yola çıkarak ‘DEAŞ’e katıldı’, ‘Türkmen cephesinde’ gibi iddialar ortaya atılır. Ama bugüne kadar devlet kurumlarından tek bir bilgi veya belge gelmedi.”

İYİ Partili vekilin oğlu DEAŞ'a mı katıldı? ile ilgili etiketler DEAŞ yasin öztürk oğlu Hüseyin Kağan Öztürk’
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.