İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Çok yakında Star'da yayınlanmaya başlayacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Sağlam bir kadro ile izleyicilerle buluşacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Şimdiden merak edilen İyi Günde Kötü Günde dizisinin okuma provası yapıldı. Tüm oyuncu kadrosu ilk kez bir araya geldi. 03 Medya'nın yapımını üstlendiği dizide oyuncular sete çıkmak için gün sayıyor.

Yönetmenliğini Barış Erçetin, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte yaptığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk okuma provası keyifli ve neşeli geçti.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları kimlerdir?

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Başrolünde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'i görüyoruz. Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, gibi usta isimleri aynı projede buluşturan dizinin oyuncu kadrosunda; Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan gibi ünlü isimler de yer alıyor.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları kimlerdir?

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İyi Günde Kötü Günde, Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Elçin Sangu Star TV İyi Günde Kötü Günde yeni dizi oyuncular kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.